Σάκοτα: «Νίκη και διαφορά από τον πάγκο»

Ικανοποιημένος για τις λύσεις που πρόσφεραν οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο δήλωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά την ευρύτατη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη:

«Ήταν ένα καλό και δυνατό παιχνίδι. Δεν είχαμε στόχο την διαφορά, αλλά θέλαμε να την κερδίσουμε. Στην άμυνα μας βγήκαν ορισμένα πράγματα, εκτός από το πικ εν ρολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο τέλος καλύψαμε τη διαφορά. Πιστεύω ότι ο Άρης έπαιξε σκληρά στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Εμάς μας βοήθησαν οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο και μόνο έτσι μπορούμε να πάμε να κάνουμε συνεχόμενες νίκες. Όμως αυτό λέγεται ομάδα. Όταν δηλαδή βοηθάνε όλοι οι παίκτες.Καλή συνέχεια στον Άρη, πιστεύω ότι άξια βρίσκεται στη θέση που είναι, κάνοντας μια καλή χρονιά», είπε ο Ντράγκαν Σάκοτα που επεσήμανε ότι το πλεονέκτημα έδρας είναι μόνο θεωρητικό, αφού οι έδρες μπορεί να σπάσουν στα πλέι οφ.

«Θεωρητικά στα πλείφ οφ αν έχεις το πλεονέκτημα θα έχεις κέρδος. Όμως το πλεονέκτημα δεν είναι όπως παλιά, τώρα έχει μειωθεί η διαφορά όταν παίζεις μακριά από την έδρα σου, αφού οι περισσότερες ομάδες έχουν καλό ρόστερ».

Σχετικά άρθρα