Τι ντροπή! Διεκόπη το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ! (photos)

Οριστική διακοπή στον τελικό του Κυπέλλου χάντμπολ μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην Πυλαία μετά την είσοδο των οπαδών της ΑΕΚ.
Στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης οπαδοί της ΑΕΚ μπήκαν (καθυστερημένα) στις εξέδρες του γηπέδου και πέταξαν φωτοβολίδες. Εκείνοι του ΠΑΟΚ απάντησαν και ακολούθησε πανδαιμόνιο. Οι παίκτες της Ένωσης προσπάθησαν να τους συγκρατήσουν, ο διαιτητής διέκοψε την αναμέτρηση προσωρινά. Μετά από διαβουλεύσεις με την αστυνομία και τους ανθρώπους της ομοσπονδίας αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του τελικού.
Η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική μετά την ρίψη των καπνογόνων από τους οπαδούς των δύο ομάδων. Οι μάχες των οπαδών συνεχίστηκαν με τους άνδρες των ΜΑΤ και παρά τις εκκλήσεις για αυτοσυγκράτηση. Η αστυνομία εκείνο που τόνισε είναι πως δεν μπορεί να γίνει ο τελικός μετά από εκκένωση του γηπέδου, φοβούμενη τις συμπλοκές εκτός αυτού. 
Η ατμόσφαιρα ήταν από χθες έκρυθμη στη Θεσσαλονίκη κι όσοι αποφάσισαν ο τελικός να γίνει με παρουσία οργανωμένων οπαδών των δυο ομάδων θα πρέπει να απολογηθούν.
Βλέπετε η βία δεν εξαντλείται στο ποδόσφαιρο, έτσι όπως πιστεύει η πολιτική ηγεσία του τελικού που παίρνει απίστευτα ρίσκα σε όλα τα σπορ, εξαντλώντας το ενδιαφέρον της στην Σουπερλίγκα.
Μακάρι η αστυνομία να έχει σχέδιο για την εκκένωση του γηπέδου για να μην γίνουν ροντέο οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης. Κανονικό σχέδιο, όχι σαν αυτό της εισόδου των οπαδών της ΑΕΚ στο γήπεδο. 

Σχετικά άρθρα