Το καθήκον της με Κρισάντους

Η ΑΕΚ με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της κατάφερε να νικήσει και την Καλλιθέα στον Ταύρο με σκορ 2-0, αυξάνοντας τη διαφορά της από τους διώκτες της. Πρώτο γκολ για τον Κρισάντους με τη φανέλα της ΑΕΚ στο 48ο λεπτό του αγώνα. Ο Ντούνης είχε ανοίξει το σκορ στο 31′.

Το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Ταύρου για την 25η αγωνιστική της Football League δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και σε αυτό συνέβαλε η πολύ κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Το σημαντικό ωστόσο για την ΑΕΚ, πέρα από τη νίκη αλλά και το πρώτο γκολ του Κρισάντους με τα κιτρινόμαυρα, είναι το γεγονός ότι αυξάνει τη διαφορά της από τον Απόλλωνα και την Παναχαϊκή ενόψει των πλέι οφ, αφού οι δύο διώκτες του δικεφάλου ηττήθηκαν στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Ένωση που δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι, κατάφερε να προηγηθεί με σουτ του Ντούνη μετά από ασίστ του Αραβίδη στο 31′, με το 1-0 υπέρ των κιτρινόμαυρων να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΚ βρήκε και δεύτερο γκολ στο 48ο λεπτό, με τον Κρισάντους να χρίζεται αυτή τη φορά σκόρερ. Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν, ενώ οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα θα μπορούσαν να έχουν πετύχει ακόμη ένα γκολ. Τίποτα δεν άλλαξε όμως το 2-0 υπέρ της ΑΕΚ να αποτελεί το τελικό σκορ.

Πλέον απομένει ένας ακόμη αγώνας για την ΑΕΚ, αυτός κόντρα στον Άλιμο το Σάββατο 4 Απριλίου, στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ μετά τη νέα νίκη της και σε συνδυασμό με τις ήττες του Απόλλωνα και της Παναχαϊκής, φέρνει την Ένωση στα πλέι οφ με πλεονέκτημα 9 πόντων, ενώ οι Πατρινοί και η “ελαφρά ταξιαρχία” θα εκκινήσουν χωρίς βαθμό στο νέο μίνι πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

Καλλιθέα: Μοσχονάς, Λεβέντης, Παγώνης, Τσώνης, Γιαννίτσης, Κατσικογιάννης, Τεγούσης, Μπέλης (59′ Σταμόπουλος), Νουρμισάι, Φράγκος (77′ Τσίγκας), Αρναρέλλης (69′ Τσίπρας)

ΑΕΚ:  Βούρας, Ρόβας, Σοϊλέδης, Κολοβέτσιος, Σαρρής, Γιόχανσον, Ανάκογλου (87′ Σβαρνάς), Ντούνης, Αραβίδης, Ντακόλ (76′ Κορδέρο), Κρισάντους (69′ Μπαρμπόζα)

Σχετικά άρθρα