Η επιστροφή του Μιλοβάνοβιτς σηματοδοτεί τις εξελίξεις

Απομένει ένα παιχνίδι προκειμένου να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στην ΑΕΚ πάνε όλα… ρολόι. Η ομάδα διατηρεί το αήττητο σερί της, ενώ έχει πάρει και προβάδισμα ενόψει των play off.

Την ίδια ώρα το μεταγραφικό σαφάρι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς πλησιάζει προς το τέλος του. Ο Τεχνικός Διευθυντής του “δικεφάλου” αναμένεται το αργότερο την Τρίτη να επιστρέψει στην Ελλάδα και αμέσως θα τεθούν επί τάπητος όλες εκείνες οι περιπτώσεις οι οποίες ξεχώρισαν από τη 10ήμερη παραμονή του στη χώρα της σάμπας και του καφέ.

Μία από τις περιπτώσεις που ο “Μπέλι” είχε ξεχωρίσει ήταν αυτή του Βραζιλιάνου Λούκα, αλλά όπως σας έχουμε ενημερώσει επανειλημμένως, ο επιθετικός της Κρισιούμα, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το Δεκέμβριο του 2016 και το ιδιοκτησιακό καθεστώς της συγκεκριμένης περίπτωσης είναι αρκετά μπερδεμένο.

Όσο για τα υπόλοιπα ονόματα τα οποία προέκυψαν, δεν είναι τίποτα άλλο από ανεπιβεβαίωτη και ακατάσχετη ονοματολογία, η οποία μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις αφορά ποδοσφαιριστές που δεν υπάρχουν στον ποδοσφαιρικό χάρτη και εννοούμε ότι δεν είναι περιπτώσεις που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη Super League για μία ΑΕΚ που θα θέλει να χτυπήσει το πρωτάθλημα από την πρώτη σεζόν. 

Σχετικά άρθρα