Αρχική / More / Αθλητικά / Η λίστα με τους ξένους τεχνικούς διευθυντές
Η λίστα με τους ξένους τεχνικούς διευθυντές thumbnail

Η λίστα με τους ξένους τεχνικούς διευθυντές

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιάκωβος Αγγελίδης, έχει καταλήξει σε μια λίστα που περιλαμβάνει τα ονόματα έξι – επτά τεχνικών διευθυντών, προερχόμενους από το εξωτερικό, κατά κύριο λόγο. Σε έναν από αυτούς, αναμένεται να δώσει το χρίσμα, για να αναλάβει το κύριο έργο της δημιουργίας μιας ομάδας που θα έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει. Από την ΠΑΕ έλεγαν πρόσφατα πως πολύ πιο σύντομα από ό,τι αρχικά είχε αποφασιστεί (έως τα μέσα Μαΐου) θα ληφθεί η απόφαση από τον κ. Αγγελίδη για τον νέο τεχνικό διευθυντή. Διευκρίνιζαν πως κανείς από τους έξι – εφτά δεν έχει προβάδισμα.

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν φήμες, σύμφωνα με τις οποίες ο Σκοπιανός Λιπόσκι (είχε φέρει τον Βούκιτς) που έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Σαββίδη, είναι ένας από τους υποψήφιους. Αυτές οι φήμες, δεν επιβεβαιώνονταν. Σε κάθε περίπτωση, σύντομα θα γνωρίζουμε το τελικό αποτέλεσμα, με απόφαση του κ. Αγγελίδη.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X