Αρχική / Σεξ / Άνδρας / 3 τρόποι να κάνεις μια γυναίκα να σε θέλει
3 τρόποι να κάνεις μια γυναίκα να σε θέλει  thumbnail

Ορέστης, 27 ετών

3 τρόποι να κάνεις μια γυναίκα να σε θέλει

Αναγνώστης μας ρωτά: 


Αγαπω μια κοπελα αλλά αυτή δεν με αγαπάει…. Πώς να την κάνω να με αγαπήσει; 


Στο ερώτημά σας απαντά η ψυχολόγος Κατερίνα Δημητρίου 


Κατερίνα Δημητρίου


Αγαπώ αλλά δεν μ ’αγαπάει, δύσκολο και «τα κακά νέα»: ίσως δεν μπορεί να γίνει τίποτα για να το αλλάξουμε! Αλλά υπάρχουν μερικά «καλά νέα»: μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς να πληγωθούμε και να φερθούμε έτσι ώστε να υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να αλλάξει γνώμη για μας ο/η «αδιάφορος/η»!


Το πρώτο που θα ήθελα να επισημάνω είναι η ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗΝ. Είναι το πρώτο και το κυριότερο που έχουμε να κάνουμε τόσο για να διαφυλάξουμε την αυτό-εκτίμησή μας, να μην χαθούμε στα ατελείωτα «εάν.. ίσως.. » και να μείνουμε σε επαφή με την πραγματικότητα. Η αποδοχή δεν έχει να κάνει με ηττοπάθεια αλλά με το απλό γεγονός ότι έτσι είναι για κάποιον λόγο που δεν ξέρουμε και δεν αφορά εμάς αλλά το πως σκέπτεται, αισθάνεται ο/η άλλος – μπορεί να έχει άλλα προβλήματα, να θέλει πράγματα που δεν θέλουμε να δώσουμε, να είναι μπερδεμένος/η, να έλκεται από διαφορετικούς τύπους προσωπικότητας και εμφάνισης κ.α. Μια τέτοιου είδους αποδοχή θα σας βοηθήσει επίσης να δείτε «τον/την αδιάφορο/η» χωρίς πικρία ή θυμό.


Στην συνέχεια, απλά μεταμορφωθείτε σε… εσάς και συγκεκριμένα, στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας: μιλήστε, διασκεδάστε, γελάστε, παίξτε! Χωρίς υπερβολές, χωρίς να θέλετε να λάμψετε, απλά βγάλτε προς τα έξω το καλύτερο κομμάτι του εαυτού σας. Αν μάλιστα οι φίλοι σας μιλήσουν για σας με τα καλύτερα λόγια, τότε αυτό θα είναι η καλύτερη διαφήμισή σας. Δεν χρειάζεται να επιδιώκετε να είστε κοντά της και φυσικά, όλο αυτό δεν θα πρέπει να έχει την αίσθηση ότι απευθύνεται σ’αυτήν. Ωστόσο, δείξτε της όταν μπορείτε ότι κάνετε κοινές δραστηριότητες και έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Όταν κάθεται στην ίδια παρέα και αρχίσει να δείχνει ένα κάποιο ενδιαφέρον σε ότι λέτε, προσπαθήστε να συντονίσετε την γλώσσα του σώματος σας με την δική της με έναν κάπως έμμεσο τρόπο: συντονιστείτε στον ίδιο περίπου τόνο φωνής μαζί της, χαλαρώστε το σώμα σας, φέρτε την στάση σας απέναντι περίπου στην δική της και έχετε τα χέρια ανοικτά και όχι σταυρωμένα μπροστά σας, κοιτάξτε την αρκετά στα μάτια αλλά όχι τόσο ώστε να αισθανθεί άβολα, εάν αρχίσει να μιλάει μάλλον νευρικά κάντε κάτι κάπως έντονο αλλά όχι νευρικό με το σώμα σας, για παράδειγμα χτυπήστε ελαφρά τα δάκτυλά σας πάνω στο τραπέζι στον ίδιο ρυθμό κ.α.


Το τρίτο βήμα για να έχετε ελπίδες ότι «ο/η αδιάφορος/η» θα αλλάξει γνώμη είναι να του/της κινήσετε τον ενδιαφέρον να ψάξει για σας και να θελήσει να έρθει πιο κοντά σας. Αν καλλιεργήσετε την εντύπωση ότι την βρίσκετε συμπαθητική και ελκυστική και της δημιουργήσετε την αίσθηση ότι περνάει καλά μαζί σας αλλά αφήσετε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην ξέρει πόσο πολύ σας ενδιαφέρει να είστε μαζί της, τότε θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να έρθει σε σας. Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X