Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2015. Εσένα ποιο σου ταιριάζει;
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2015. Εσένα ποιο σου ταιριάζει; thumbnail

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2015. Εσένα ποιο σου ταιριάζει;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι την εβδομάδα 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου, για να αλλάξουν γύρω σου τα δεδομένα… Ο Μάρτιος δίνει την σκυτάλη του στον Απρίλιο, με άγριες και επαναστατικές διαθέσεις, φέρνοντας αλλαγές, ανατροπές, εντάσεις και εκπλήξεις, που θα ξαφνιάσουν αρκετό κόσμο! Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας, είναι η Ολική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 5 Απριλίου, στο ζώδιο του Ζυγού! Αναμένουμε λοιπόν πως ο τομέας των σχέσεων, που αντιπροσωπεύει και το αέρινο ζώδιο του παρορμητικού σταυρού, θα βρεθεί για μία ακόμα φορά στη μάχη δυνατών συγκρούσεων…

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα φέρνει ερωτική πληρότητα…


Η εβδομάδα ξεκινά με την Αφροδίτη από τον Ταύρο, να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Αυτή η θετική αστρολογική όψη, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να κυριαρχήσει η ερωτική πληρότητα, που θα γεμίσει την καρδιά κάποιων εκπροσώπων του ζωδιακού! Αν είσαιΤαύροςΠαρθένοςΣκορπιός ή Ιχθύς του β’ δεκαημέρου, θα υπάρξουν οι λόγοι για να επιβεβαιωθείς ερωτικά. Το ίδιο θα συμβεί και σε εσένα που έχεις προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στην 13-17 μοίρα!

Ο Ερμής στον Κριό: Ώρα για πρωτοβουλίες και νέα ξεκινήματα!


Ο Ερμής, ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει τις επικοινωνίες, τα ταξίδια και τις μετακινήσεις, εισέρχεται την τελευταία ημέρα του μήνα, στο πύρινο ζώδιο του παρορμητικού σταυρού, τον Κριό! Με τον Ερμή να βρίσκεται στον δυναμικό και αποφασιστικό Κριό θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις, πολλοί θα αλλάξουν τρόπο σκέψης και τακτικής και θα λάβουν πρωτοβουλίες! Οι εγωισμοί, οι εντάσεις και τα καβγαδάκια δεν θα λείψουν από τις σχέσεις, αφού πολλοί θα είναι αυτοί, που θα θελήσουν να επιβάλουν με έντονο τρόπο τις απόψεις τους. Με τον Ερμή από το ζώδιο του Κριού, θα βρεθούν ευνοημένα ταζώδια της Φωτιάς (ΚριόςΛέωνΤοξότης) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι,ΖυγοίΥδροχόοι).

Ο Άρης στον Ταύρο και ο αισθησιασμός παρασύρει…


Την τελευταία ημέρα του Μαρτίου, έχουμε ακόμα μία σημαντική αλλαγή… Ο Άρης αποχωρεί από το ζώδιο του Κριού και κάνει τα βήματά του στον Ταύρο, όπου πλέον θα συμπορεύεται με την Αφροδίτη από το ίδιο ζώδιο! Ο Άρης αντιπροσωπεύει την σεξουαλικότητα, την ενεργητικότητα και την δύναμη. Από το ζώδιο του σταθερού σταυρού, τον Ταύρο, ο έρωτας γίνεται μία πράξη που αποκτά ζεστασιά, οικειότητα και αισθησιασμό! Στιγμές ερωτικής απόλαυσης, αναμένεται να ζήσουν τα ζώδια της Γης (ΤαύροιΠαρθένοι,Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (ΚαρκίνοιΣκορπιοίΙχθείς).

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Ο λόγος γίνεται συμβόλαιο!


Ο Απρίλιος ξεκινά με τον Ερμή από τον Κριό να πραγματοποιεί τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη. Την δεύτερη μέρα του μήνα αναμένεται να δοθούν λύσεις σε προβλήματα που είχα προκύψει το τελευταίο διάστημα και τα οποία είχα απασχολήσει έντονα τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (ΔίδυμουςΠαρθένουςΤοξότεςΙχθείς) του α’ δεκαημέρου! Μία ιδέα, μία πρόταση, μία συζήτηση ή ακόμα και μία συνάντηση, θα αποτελέσουν το κλειδί για να ξεπεραστεί ένα μεγάλο εμπόδιο!

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία: Η τύχη δίνει της λάμψη της…


Μία πολύ τυχερή αστρολογική όψη, αναμένεται να δώσει αυτή την εβδομάδα τα «δώρα» της, σε όσους έχουν το ταλέντο να δημιουργούν, να εκφράζονται, να εξωτερικεύουν και να γεύονται με όλη τους την καρδιά, οτιδήποτε είναι αληθινό!Ο Ήλιος από τον Κριό πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Δία από το Λέονταστις 2 Απριλίου! Οι Λέοντες, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, αναμένεται να τα πιο τυχερά και ευνοημένα ζώδια αυτής της εβδομάδας! Οι Κριοί και οι Ζυγοί, βρίσκονται υπό την επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας και το κλίμα είναι ανάστατο γύρω τους! Όμως και αυτοί από την πλευρά τους, θα έχουν ξαφνικές «δόσεις» χαράς και εύνοιας, που θα τους βοηθήσει να ξεφύγουν από τα «σκούρα»!

Έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό: Η ώρα των «Ρίχτερ» έφτασε…


Δεν είναι ποτέ εύκολο να αντιμετωπίσεις μία Έκλειψη Σελήνης, πόσο μάλλον όταν αυτή πραγματοποιείται σε ένα ζώδιο που αντιπροσωπεύει το έρωτα, τις σχέσεις, τις συνεργασίες. Το πιο δύσκολο όμως, είναι το γεγονός ότι σε αυτή την Σεληνιακή Έκλειψη, συμμετέχουν ο Ουρανός και ο Πλούτωνας. Το «παιχνίδι» δεν είναι εύκολο, θέλει δυνατούς παίχτες, ενώ τα ευτράπελα, οι χωρισμοί και οι προδοσίες, θα κάνουν πολλές σχέσεις να κλονιστούν! Απαιτείται ψυχραιμία, αλλά και λίγη απομόνωση προκειμένου να αποτραπούν οι εντάσεις. Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (ΚριοίΚαρκίνοιΖυγοίΑιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους, δέχονται την άμεση επιρροή από αυτή την Έκλειψη! Αν έχεις προσωπικούς πλανήτες στην 14-17 μοίρα των παραπάνω ζωδίων, τότε υπάρχουν οι λόγοι που οφείλεις και εσύ από την πλευρά σου να δείξεις ψυχραιμία!

 

Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας είναι σημαντικές, όμως εμείς δεν θα τα βάψουμε μαύρα… Θα βάλουμε για μία ακόμα εβδομάδα μελωδίες στην καθημερινότητά μας και ξεκινάμε από τώρα! Άκουσε το τραγούδι που σε αντιπροσωπεύει για την εβδομάδα 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου, πρόσεξε καλά τον στίχο του τραγουδιού σου και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι


ΚΡΙΟΣ

«Πριγκηπέσσα – Σωκράτης Μάλαμας»

«Άλλα θέλω κι άλλα κάνω πώς να σου το πω, έλεγα περνούν τα χρόνια θα συμμορφωθώ. Μα είναι δώρο άδωρο ν’ αλλάξεις χαρακτήρα, τζάμπα κρατάς λογαριασμό, τζάμπα σωστός με το στανιό»! Η αλήθεια είναι ότι αυτή την εβδομάδα που πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου, δεν συμμορφώνεσαι, αλλά είσαι σαν ένα αναμμένο φυτίλι, έτοιμο να πυροδοτήσει την… δυναμίτιδα! Οι αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου είναι πολλές και αυτό που καλείσαι τώρα να κάνεις, είναι να ξεχωρίσεις το λάθος από το σωστό και να πάρεις την απόφαση, τι είναι αυτό που έχει πραγματική αξία! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τι αλλάζει στα ερωτικά σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.


 


ΤΑΥΡΟΣ

«Έπεσε έρωτας – Κώστας Μακεδόνας»

«Τέρμα τα ψέματα, πέσανε βλέμματα, άναψαν αίματα κι ανοίξανε μπουκάλια, πέσ’ το και μη ρωτάς, έπεσε έρωτας, έπεσε έρωτας, μεγάλη ανασφάλεια. Όλα είναι τέλεια κι απ' την εμβέλεια ήρθ' η συντέλεια, βραχήκαν προσκεφάλια, πέσ’ το και μη ρωτάς, έπεσε έρωτας, έπεσε έρωτας κι ανοίξανε μπουκάλια»! Ο Άρης και η Αφροδίτη βρίσκονται στο ζώδιό σου και μετά από πολύ καιρό, παίρνεις ανάσα στα ερωτικά σου, χωρίς να υπάρχουν εμπόδια… Τέρμα τα ψέματα, ανάβουν τα αίματα και πέφτει έρωτας, που σε κάνει να ξεχνάς το χτες. Όλα μπορούν να είναι τέλεια, αρκεί να κουνήσουν και εσύ το δαχτυλάκι σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τι αλλάζει στα ερωτικά σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. 


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Όπου φυσάει ο άνεμος – Κώστας Τουρνάς»

«Κουράστηκα μ’ όρια, με περιθώρια, με παραμύθια, με παραμύθια, με παραμύθια, διαγράφω τους δεσμούς, συναισθηματισμούς και θέλω αλήθεια και θέλω αλήθεια, θέλω αλήθεια! Όπου φυσάει ο άνεμος πάω, είμαι καλάμι γέρνω, δε σπάω, όπου φυσάει ο άνεμος, γίνομαι άνεμος! Όπου φυσάει ο άνεμος θα `μαι και δεν ελπίζω πια, δε φοβάμαι, όπου φυσάει ο άνεμος, γίνομαι άνεμος»! Αυτός είναι ο στίχος που μιλάει κατευθείαν στην ψυχή σου αυτή την εβδομάδα, Δίδυμε! Βρίσκεις διεξόδους, νιώθεις ελευθερία, χαρά και ξεπερνάς σημαντικά εμπόδια! Αναμένεις εκπλήξεις στα ερωτικά σου, που θα σου ανεβάσουν την λίμπιντο!  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Τι αλλάζει στα ερωτικά σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.


 

 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Μη γυρίσεις – Χάρης / Πάνος Κατσιμίχα»

«Δεν είναι η ανάγκη, δεν είναι η μοναξιά που εκεί θα με φέρει, έχω αντέξει πολλά, δε με ξέρεις καλά, κανείς δε με ξέρει! Μη γυρίσεις, τίποτα μη ζητήσεις, για ένα βράδυ μη με χαραμίσεις, μη γυρίσεις, τίποτα μη ζητήσεις, για ένα βράδυ μη με χαραμίσεις»! Η Σελήνη, ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, βρίσκεται αυτή την εβδομάδα σε Έκλειψη και το κλίμα γύρω σου γίνεται τεταμένο! Αυτό που σε τρομάζει, είναι το γεγονός ότι καταλαβαίνεις ότι τίποτα δεν κρατά για πάντα! Παίρνεις τελικές αποφάσεις για την πορεία της προσωπικής σου ζωής! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τι αλλάζει στα ερωτικά σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X