Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Σημάδια ότι μια γυναίκα μόλις είχε οργασμό
 Σημάδια ότι μια γυναίκα μόλις είχε οργασμό  thumbnail

Σημάδια ότι μια γυναίκα μόλις είχε οργασμό

Πολύτιμες πληροφορίες για το σώμα της γυναίκας και τον οργασμό. 


 


Γράφει ο Ζήσης Παπαθανασίου, Επίκουρος καθηγητής Γυναικολογίας – ανδρολόγος, διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου. 


 


Αποτέλεσμα εικόνας για ζήσης παπαθανασίου


 


Ποια είναι η στάση που εγγυάται οργασμό στη γυναίκα;


 


Καμία στάση δεν εγγυάται τον οργασμό, μπορεί όμως να τον διευκολύνει. Η ιδανική στάση είναι εκείνη που φέρνει σε επαφή την κλειτορίδα με το σώμα του άνδρα έτσι ώστε να τρίβεται η κλειτορίδα στο τριχωτό του άνδρα. Όλα αυτά συμβαίνουν στην πατροπαράδοτη θέση και στις παραλλαγές της. Άλλες στάσεις επίσης που επιτρέπουν τον ερεθισμό της κλειτορίδας με το χέρι γεγονός που διευκολύνει τον οργασμό.


 


Πώς καταλαβαίνεις αν ένας άνδρας ή μια γυναίκα είχε οργασμό;


Δεν υπάρχει βέβαιος τρόπος. Μια έμπειρη γυναίκα μπορεί μάλιστα να προσποιηθεί οργασμό με μεγάλη επιτυχία. Γενικώς πάντως στη διάρκεια του οργασμού οι περισσότερες γυναίκες κοκκινίζουν λόγω υπεραιμίας στο λαιμό στο στήθος και το πρόσωπο. Επίσης οι θηλές των μαστών συνήθως γίνονται πιο σκληρές και εξέχουν περισσότερο. 


 


Μπορείτε να διαβάσετε τη συνέχεια στο σύγγραμμα του Δρ. Παπαθανασίου 501 ερωτήσεις για το σεξ . Ευχαριστούμε το Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο για την παραχώρηση του υλικού


 


Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο Ανοιχτή Γραμμή Δωρεάν Ενημέρωσης: 210.7233102


 


 


 


Ε-mail: info@sexmedic.grX

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X