Με Ρεχάγκελ ξανά η Εθνική

Ο Ότο Ρεχάγκελ θα καθίσει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας του 2004, εκείνης που κατέκτησε το Euro, η οποία θα δώσει φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη της Κύπρου.
Ο διεθνείς του 2004 θα αντιμετωπίσουν αύριο (01/04, 18:00) την εθνική ομάδα της Κύπρου του 2004 στο ΓΠΣ σε αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό με στόχο την συλλογή χρημάτων για τους “Εθελοντές Γιατρούς”.
Ο αγώνας γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Στροβόλου στην Κύπρο και εμπνευστές της ιδέας είναι οι Ευρωβουλευτές Θοδωρής Ζαγοράκης και Ελένη Θεοχάρους. Ο βασιλιάς Ότο θα καθίσει ξανά στον πάγκο της ομάδας που οδήγησε στην μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα έχει για βοηθό του τον Γιάννη Τοπαλίδη.
Την ομάδα της Ελλάδας αποτελούν οι: Mπασινάς, Νικοπολίδης, Γκούμας, Δέλλας, Νταμπίζας, Σεϊταρίδης, Καραγκούνης, Καψής, Νικολαϊδης, Γιαννακόπουλος, Φύσσας, Χαλκιάς, Βενετίδης, Χαριστέας, Ζαγοράκης, Λάκης, Κατεργιαννάκης, Καφές, Γεωργιάδης, Βρύζας.
Την αντίστοιχη της Κύπρου αποτελούν οι: Μορφής, Παναγιώτου, Λάμπρου, Ελευθερίου, Καϊάφας, Σατσιάς, Θεοδότου, Μάριος Ηλίας, Μιχάλης Κωνσταντίνου, Οκκάς, Γιασεμάκης, Μάριος Νεοφύτου, Οκκαρίδης, Χρύση Μιχαήλ, Δασκαλάκης, Νικόλας Γεωργίου, Μάριος Χριστοδούλου, Εγκωμίτης, Λουκάς Λουκά, Κονναφής, Αριστοκλέους και Σταύρος Γεωργίου.

Σχετικά άρθρα