Ομπράντοβιτς: «Έχει εμπειρία ο Παναθηναϊκός»

Την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ σε ένα παιχνίδι που κρίνει ουσιαστικά την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.
Ο Σάσα Ομπράντοβιτς μιλώντας για το ματς με τον εξάστερο τόνισε ότι ο Πανθηναϊκός είναι πιο έμπειρη ομάδα.
«Πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι κανένας δεν περίμενε να φτάσουμε τόσο μακριά. Για τους περισσότερους από μας είναι η πρώτη μας παρουσία στο TOP 16. Το ότι διεκδικούμε πλέον μια θέση στα playoffs είναι από μόνο του μεγάλο κατόρθωμα για μας. Είναι ευχάριστο να βρίσκεται στη θέση να παίξεις ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να είσαι έτοιμος πνευματικά. Οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν πολλή περισσότερη εμπειρία στην αντιμετώπιση της πίεσης σε τέτοια μεγάλα παιχνίδια, αλλά θα δούμε. Παρά την έλλειψη εμπειρίας στα περισσότερα παιχνίδια του TOP 16 καταφέραμε χάρη στην άμυνά μας να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος», είπε ο Σέρβος.
Από την μεριά του γκαρντ της ομάδας, Άλεξ Ρένφρο υπογράμμισε ότι είναι το ματς της σεζόν για την Άλμπα.
«Είναι αυτά τα μεγάλα παιχνίδια, όπου κρίνονται όλα αυτά για τα οποία παίζεις μια ολόκληρη σεζόν. Μπορεί να πηγαίνουμε στην Αθήνα σαν αουτσάιντερ, αλλά αυτός ήταν ο ρόλος μας από την αρχή του Top 16 και με κάθε μας νίκη ενισχυόταν η αυτοπεποίθησή μας κι έτσι μπορούσαμε να πάρουμε μεγάλες νίκες. Στον αγώνα του Βερολίνου είχαμε τον έλεγχο για το μεγαλύτερο διάστημα, αλλά στο τέλος καταρρεύσαμε και χάσαμε. Όμως χάσαμε μόνο εξαιτίας των δικών μας λαθών, καθώς κάναμε 24 συνολικά. Τώρα θέλουμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά στο ματς της Πέμπτης», ήταν τα λόγια του Αμερικανού.

Σχετικά άρθρα