Αρχική / More / Αθλητικά / Η ελληνική ομάδα στη Μαγιόρκα
Η ελληνική ομάδα στη Μαγιόρκα thumbnail

Η ελληνική ομάδα στη Μαγιόρκα

Με τη συμμετοχή αρκετών Ελλήνων ιστιοπλόων ξεκίνησε στην Μαγιόρκα ο φημισμένος αγώνας «κύπελλο της πριγκίπισσας Σοφίας».
Στα 470 ανδρών τρία σκάφη μας τρέχουν σε δύο γκρουπ. Οι Π. Μάντης-Π.Καγιαλής στην πρώτη κούρσα τερμάτισαν 10οι σε σύνολο 38 σκαφών και στο άλλο γκρουπ οι Π. Καμπουρίδης-Ε.Παπαδόπουλος 13οι σε 41 σκάφη. Οι Β. Παπουτσόγλου – Ι. Ορφανός τερμάτισαν 22οι.
Στα 470 γυναικών και τα δύο ελληνικά σκάφη τρέχουν στο ίδιο γκρουπ μαζί με άλλα 29. Στις πρώτες δύο ιστιοδρομίες οι Δ. Παγίδα- Σ. Παπαδοπούλου τερμάτισαν 17 και 8 και έχουν 25 βαθμούς, ενώ οι Μ. Μπόζη-Ρ.Κλωναρίδου τερμάτισαν 26 και 20 και έχουν 46 βαθμούς.
Στα ΦΙΝΝ ο Ι. Μιτάκης είναι 36ος μεταξύ 74 σκαφών. Στος δύο πρώτες κούρσες τερμάτισε 18 και 52 και έχει 70 βαθμούς. Ο Α. Αθανασίου είναι 68ος( 58 και DNC).
Στα Λέιζερ Στάνταρντ οι 162 αθλητές αγωνίζονται σε τρία γκρουπ. Στην πρώτη ιστιοδρομία ο Α. Μπουγιούρης τερμάτισε 11ος, ο Ε. Χειμώνας 18ος, ο Ν. Χρυσός 25ος και ο Γ. Δημητρίου 48ος.
Στα Λέιζερ Ράντιαλ τα 117 σκάφη τρέχουν σε δύο γκρουπ. Στις πρωτες δύο κούρσες η Β. Καραχάλιου τερμάτισε 34 κα 43 και έχει 77 βαθμούς. Η Α. Φακίδη δεν ξεκίνησε.
Στα RSX ο Βύρωνας Κοκκαλάνης επέλεξε να μην πάει καθόλου στην Μαγιόρκα και έχουμε εκπροσώπηση μόνο στις γυναίκες. Τα 69 σκάφη τρέχουν σε δύο γκρουπ και στις δύο πρώτες κούρσες η Α. Σκαρλάτου έφερε μια 36 θέση και στην άλλη δεν τερμάτισε.
Στα Nacra 17 τα 56 σκάφη τρέχουν σε δύο γκρουπ. Στις δύο πρώτες ιστιοδρομίες οι Σ. Μπεκατώρου-Κ. Τριγκώνης δεν ξεκίνησαν στην πρώτη και στην δεύτερη τερμάτισαν 12οι.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X