Πάει… Μάντσεστερ ο Ντεπάι

Η σεζόν μπορεί να είναι σε εξέλιξη, αλλά οι ομάδες κινούνται ήδη και μεταγραφικά εν όψει καλοκαιριού. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο ο Μέμφις Ντεπάι… πάει στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ, ενώ ο Χοσέ Λουίς Γκαγιά δεν ανανέωσε με τη Βαλένθια, λόγω… Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο εξτρέμ της Αϊντχόφεν αποτελεί πλέον βασικός μέλος της PSV, ενώ παίζει και στην εθνική. Ο αγγλικός Τύπος ανέφερε την Τρίτη ότι ο Ολλανδός διεθνής άσος, που είναι ο πρωταρχικός μεταγραφικός στόχος του Λουίς Φαν Χάαλ για να ενισχύσει το χώρο της επιθετικής γραμμής, έχει συμφωνήσει προφορικά για να συνεχίσει την καριέρα του στο «Ολντ Τράφορντ». Με τους «κόκκινους διαβόλους» να προσφέρουν περίπου 23εκ. ευρώ.
Αυτό το ποσό είναι η ρήτρα στο συμβόλαιο του Ντεπάι με την Αϊντχόφεν. Να αναφέρουμε πως ο τεχνικός της ολλανδικής ομάδας, Φιλίπ Κοκού, παραδέχθηκε πως ο Ντεπάι θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα: «Φυσικά και ο Ντεπάι θα πουληθεί. Δεν μπορεί κανείς να το αποτρέψει».
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, θα αλλάξει κατά πολύ το ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων» και ένας από τους παίκτες που θέλει, είναι ο Μέμφις Ντεπάι…

Στην Ισπανία η Βαλένθια έκανε πρόταση επέκτασης του συμβολαίου στον Χοσέ Λουίς Γκαγιά, στις 17 Φλεβάρη, αλλά ο ταλαντούχος παίκτης δεν την δέχτηκε, καθώς έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Ρεάλ Μαδρίτης!
Συγκεκριμένα οι «νυχτερίδες» πρότειναν στον νεαρό μπακ ετήσιες απολαβές 1,5 εκ. ευρώ, ένα ποσό πολύ μεγαλύτερο από τις 250.000 που λαμβάνει τώρα το χρόνο. Η διοίκηση της Βαλένθια ήθελε να ανεβάσει την ρήτρα από τα 18 στα 40 εκ. ευρώ.
Η «As» έγραψε πως ο Ισπανός παίκτης απάντησε αρνητικά σε αυτή την πρόταση, καθώς δεν θα ήθελε να έχει τόσο μεγάλη ρήτρα, λόγω και του γεγονότος πως τον θέλει η «βασίλισσα». Ο Χοσέ Λουίς Γιαγιά έχει πάντως συμβόλαιο με τη Βαλένθια…

Σχετικά άρθρα