Σε απολογία και η Ρωσία

Θα ελέγξει πειθαρχικά και την Ρωσία η UEFA για όσα συνέβησαν την Παρασκευή στο γήπεδο «Γκράντσκι» στην Ποντογκόριτσα στη διάρκεια του αγώνα κόντρα στο Μαυροβούνιο για τον 7ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2016… Φυσικά έχουν κληθεί σε απολογία και οι γηπεδούχοι! Να θυμίσουμε ότι το παιχνίδι διεκόπη, αλλά δεν αποκλείεται πλέον να τιμωρηθεί και η Ρωσία!

Σχεδόν με τη σέντρα τραυματίστηκε σοβαρά στο πίσω μέρος του κεφαλιού ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Ιγκόρ Ακινφέεφ. Αρχικά ο Γερμανός διαιτητής Ντενίζ Αγιετεκίν διέκοψε τον αγώνα, αλλά στην συνέχεια συνεχίστηκε.
Στο δεύτερο μέρος είχαμε και νέα διακοπή μετά από συμπλοκή των αντιπάλων παικτών, ενώ ακολούθησε «βροχή» από αντικείμενα προς τους παίκτες της Ρωσίας.

Η πειθαρχική επιτροπή της Ρωσίας κάλεσε σ’ απολογία τόσο τους Βαλκάνιους ως υπεύθυνους για την διακοπή του αγώνα και για την ανάρμοστη συμπεριφορά των οπαδών τους ενώ ανάλογο με το τελευταίο κομμάτι είναι και το κατηγορητήριο προς τους Ρώσους που έχουν επίσημα ζητήσει να κατακυρωθεί το ματς υπέρ της ομάδας τους…

Σχετικά άρθρα