Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Tα σημεία του γυναικείου σώματος που οι άνδρες θεωρούν σέξι
Tα σημεία του γυναικείου σώματος που οι άνδρες θεωρούν σέξι thumbnail

Tα σημεία του γυναικείου σώματος που οι άνδρες θεωρούν σέξι

Ποια είναι τα πιο εκλυστικά στοιχεία του γυναικείου σώματος; Τι δείχνει έρευνα του Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου 


Γράφει ο Ζήσης Παπαθανασίου, Επίκουρος καθηγητής Γυναικολογίας – ανδρολόγος, διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου. 


 


Αποτέλεσμα εικόνας για ζήσης παπαθανασίου


Στην ερώτηση αυτή δίνεται η δυνατότητα επιλογής μέχρι τριών απαντήσεων


Τα ποσοστά προτίμησης είναι τα ακόλουθα( στρογγυλεμένα στην πλησιέστερη ακέραια μονάδα )


Μαλλιά 7%


Μάτια 19%


Χείλη 20%


Στόμα 6%


Πρόσωπο γενικά 41%


Λαιμός 5%


Στήθος 55%


Χέρια 0%


Γοφοί – οπίσθια 35%


Πόδια 17%


Κοιλιά περιοχή γεννητικών οργάνων 11%


Χρώμα δέρματος 3%


Σώμα γενικά- βάρος κατανομή 42%


Ύψος 4%


Το γυναικείο στήθος συγκεντρώνει υο υψηλότερο ποσοστό προτίμησης πολύ μεγαλύτερο και από τις γενικές κατηγορίες του προσώπου και του σώματος. Ιδιαίτερα υψήλο είναι και το ποσοστό προτίμησης που συγκεντρώνει η περιοχή των γυναικείων γοφών. Κανένας άνδρας δεν συμπεριέλαβε τα γυναικεία χέρια στιςε τρεις πρώτες προτιμήσεις!


Σημαντικότερα χαρακτηριστικά της σεξουαλικής  γυναίκας


Η ερώτηση αυτή διερευνά το βασικότερο γνώρισμα μιας σεξουαλικής  γυναίκας σύμφωνα με την άποψη ίων ανδρών. Από to σύνολο του δειγματος  των 300 ανδρών, 183 άνδρες (ποσοστό 61%) θεωρούν ως σημαντικότερο γνώρισμα της σεξουαλικής γυναίκας την εξωτερική εμφάνιση, 47 άνδρες (ποσοσιό 15,7%) την ωριμότητα και τη σοβαρότητα, 23 άνδρες (ποσοστό 7,7%) την καλλιέργεια και το πνευ­ματικό επίπεδο, μόνο ένας άνδρας (ποσοστό 0,3%) την επαγγελματική καταξίωση, ενώ 46 άνδρες (ποσοστό 15,3%) δηλώνουν κάτι άλλο ή συνδυασμό δύο ή περισ­σότερων από ns παραπάνω επιλογές.


 Σχόλιο: Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι η ωριμότητα και η σοβαρότητα αποτε­λεί για τous άνδρες της έρευνας το σημαντικότερο προσόν της σεξουαλικής γυναίκας μετά από την εξωτερική εμφάνιση. Σε κάθε περίπτωση όμως, περισσότεροι από τους 3 στους 5 άνδρες θεωρούν την εξωτερική εμφάνιση το σημαντικότερο γνώρι­σμα της σεξουαλικής γυναίκας. Η επαγγελματική καταξίωση της γυναίκας δε φαίνε­ται να είναι ιδιαίτερα ερεθιστική για τους άνδρες του δείγματος, αφού μόνον ένας άνδρας (0,3%) την επέλεξε σαν κυρίαρχο στοιχείο της  σεξουαλικής γυναίκας


Μπορείτε να διαβάσετε τη συνέχεια στο σύγγραμμα του Δρ. Παπαθανασίου 501 ερωτήσεις για το σεξ . Ευχαριστούμε το Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο για την παραχώρηση του υλικού


Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο Ανοιχτή Γραμμή Δωρεάν Ενημέρωσης: 210.7233102


Ε-mail: info@sexmedic.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X