Δεν τον πήρε ο Τίγρης και θα τον πάρει ο Αλαφούζος;

Ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος του Τριφυλλιού είχε περάσει πρώτα από μικροσκόπιο της ΑΕΚ αλλά οι Κιτρινόμαυροι το έβαλαν στα πόδια όταν πληροφορήθηκαν την τιμή πώλησης.

Ο Παναθηναϊκός αναζητά μεταξύ άλλων στόχων και έναν επιθετικό, ο οποίος θα μπορεί να σταθεί ως δεύτερος πίσω από τον Μάρκους Μπεργκ. Θέλει, δηλαδή, έναν παίκτη που θα αποτελεί ουσιαστικά εναλλακτική λύση και ο οποίος θα “ψηθεί” να έρθει στην Ελλάδα χωρίς πολλά χρήματα.
Η περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής οι Πράσινοι, είναι αυτή του Κάιλ Λάφερτι, του αρχηγού της Β. Ιρλανδίας, ο οποίος κάνει εξαιρετικά παιχνίδια στην προκριματική φάση του Euro και μάλιστα ο Γιάννης Αναστασίου θεωρεί πως είναι ιδανικός φορ για το Τριφύλλι.Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού λέγεται ότι προχωράνε τη συγκεκριμένη μεταγραφή και μάλιστα υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα μπορέσουν να τον φέρουν στην Ελλάδα, έστω και με τη μορφή του δανεισμού, ενώ ως δυνατό όπλο, χρησιμοποιούν την ευρωπαϊκή προοπτική του συλλόγου.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Λάφερτι ανήκει στη Νόριτς, που συμμετέχει στην Τσάμπιονσιπ και η οποία δαπάνησε, το περασμένο καλοκαίρι, το ποσό των 4 εκατ. ευρώ στην ιταλική Παλέρμο (11 γκολ σε 34 ματς στη Serie B), για να αποκτήσει τα δικαιώματά του.
Στα “καναρίνια” όμως δεν προσαρμόστηκε (μόλις ένα γκολ σε 18 ματς) και έτσι παραχωρήθηκε με τη μορφή του δανεισμού στη Ρίζεσπορ, φέτος τον Γενάρη. Στο τουρκικό πρωτάθλημα βρήκε τον εαυτό του, όμως το καλοκαίρι προβλέπεται να επιστρέψει στη Νόριτς, η οποία θεωρείται απίθανο να τον κρατήσει και γι΄ αυτό ψάχνει ομάδα να τον παραχωρήσει.
Και τώρα έρχεται η αποκάλυψη από τον SportDog. Για τον Λάφερτι είχε δείξει ενδιαφέρον πριν μερικούς μήνες και η ΑΕΚ, όμως οι Άγγλοι ξεκαθάρισαν από τις πρώτες συζητήσεις πως ο παίκτης πωλείται μόνο με 5 εκατομμύρια ευρώ!!! Όπως ήταν φυσικό, μόλις άκουσαν στην Ένωση το ποσό, την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια… Πώς, λοιπόν, θα τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός; 

Πηγή: Sportdog.gr

Σχετικά άρθρα