Πεντανόστιμο κέικ καρότου!

<div class="ingredients">
<div class="title"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Συστατικά</strong></span></div>
</div>
<div class="text">
<ul>
<li>
<p>3 αυγά</p>
</li>
<li>
<p>260 γρ. ζάχαρη</p>
</li>
<li>
<p>1 βανίλια</p>
</li>
<li>
<p>240 γρ. σπορέλαιο</p>
</li>
<li>
<p>5 γρ. σόδα</p>
</li>
<li>
<p>2,5 γρ. μπέικιν πάουντερ</p>
</li>
<li>
<p>2 γρ. κανέλα</p>
</li>
<li>
<p>2 γρ. μείγμα 5 μπαχαρικών</p>
</li>
<li>
<p>260 γρ. καρότα τριμμένα</p>
</li>
<li>
<p>310 γρ. αλεύρι</p>
</li>
</ul>
<p> </p>
<p><span style="text-decoration: underline;"><strong>Μέθοδος Εκτέλεσης</strong></span></p>
<div class="text">
<ul>
<li>
<p>Ανακατεύουμε στο μίξερ με το σύρμα τα αυγά την ζάχαρη και την βανίλια και μετά το σπορέλαιο.</p>
</li>
<li>
<p>Μετά προσθέτουμε τα καρότα και ανακατεύουμε</p>
</li>
<li>
<p>Στο τέλος εκτός μίξερ προσθέτουμε το αλεύρι, την σόδα το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα και τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε απαλά.</p>
</li>
<li>
<p>Ψήνουμε στο φούρνο στους 185 βαθμούς για 45 λεπτά.</p>
</li>
</ul>
</div>
<p> </p>
<p> </p>
<p>http://akispetretzikis.com/</p>
</div>

Σχετικά άρθρα