Η τελευταία αγωνιστική της Volley League λεπτό προς λεπτό στα κανάλια Novasports!

Πέφτει η αυλαία της Volley League για την κανονική σεζόν και τα κανάλια Novasports θα είναι εκεί «Λεπτό προς λεπτό»! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 4 Απριλίου, στις 17:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό» σε παρουσίαση του Παντελή Λώλη, που θα περιλαμβάνει τους 6 αγώνες της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της Volley League, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στη μάχη για την είσοδο στην τετράδα. Όλοι οι αγώνες και η εκπομπή θα μεταδοθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Συγκεκριμένα μέσα από την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό» στα Novasports 1 και Novasports 1 HD, που θα έχει καλεσμένο τον ομοσπονδιακό τεχνικό Σωτήρη Δρίκο, θα προβληθούν οι αγώνες Άρης – Παμβοχαϊκός σε περιγραφή του Νίκου Καπίρη, Ολυμπιακός – Λαμία σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Ευγένιου Δαδαλιάρα, ΜΕΝΤ – Κηφισιά σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου, ΑΕΚ – Ορεστιάδα σε περιγραφή του Ηλία Παπαϊωάννου και Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Φοίνικας Σύρου, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και του ρεπορτάζ του Νίκου Πανταζίδη με τον τελευταίο αγώνα να μεταδίδεται ολόκληρος και από το Novasports 3. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό», θα μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων έχει ως εξής στα κανάλια Novasports

Σάββατο 4 Απριλίου

17:00 «Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό» με τον Παντελή Λώλη, από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD

17:00 Άρης – Παμβοχαϊκός σε περιγραφή του Νίκου Καπίρη, λεπτό προς λεπτό από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD

17:00 Ολυμπιακός – Λαμία σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη, λεπτό προς λεπτό από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD

17:00 Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Φοίνικας Σύρου σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και του ρεπορτάζ του Νίκου Πανταζίδη, λεπτό προς λεπτό από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD και ολόκληρος από το Novasports 3 και από το Web TV από το Novasports.gr

17:00 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Ευγένιου Δαδαλιάρα, λεπτό προς λεπτό από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD

17:00 ΜΕΝΤ – Κηφισιά σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου, λεπτό προς λεπτό από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD

17:00 ΑΕΚ – Ορεστιάδα σε περιγραφή του Ηλία Παπαϊωάννου, λεπτό προς λεπτό από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Σχετικά άρθρα