Φοβερή δήλωση Διαμαντίδη για Ολυμπιακό!

Αυτός ο πολύ μεγάλος αθλητής λέει πάντα τα πράγματα με το όνομά τους…

Όπως δεν κρύβεται ποτέ στο γήπεδο, όταν η ομάδα του τον χρειάζεται, έτσι δεν κρύβεται ποτέ και στις δηλώσεις του.
Ο μεγάλος Δημήτρης Διαμαντίδης μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό “FIVΕ”, με αφορμή τη σημερινή αναμέτρηση με την Άλμπα στο ΟΑΚΑ (21:45, ΝΕΡΙΤ), απάντησε στο ερώτημα αν θα έπαιρνε ποτέ μεταγραφή στον Ολυμπιακό.
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, αφού ξεκαθάρισε ότι δε θα πήγαινε ποτέ σε άλλη ελληνική ομάδα, πόσω μάλλον στον αιώνιο αντίπαλο των Πράσινων, εξέφρασε την άποψη ότι αν ποτέ φορούσε τα ερυθρόλευκα, οι οπαδοί του Τριφυλλιού θα τον αποδοκίμαζαν με τον χειρότερο τρόπο!
“Δε θα πήγαινα ποτέ στον Ολυμπιακό! Εξάλλου δε θα πήγαινα σε καμία άλλη ομάδα εκτός του Παναθηναϊκού. Πάντως, αν πήγαινα στον Ολυμπιακό, είμαι σίγουρος ότι θα με αποδοκίμαζαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο!”, παραδέχθηκε ο Μήτσος.
Παράλληλα, ο Διαμαντίδης αποκάλυψε ότι δεν είχε ποτέ πρόταση από το NBA αλλά και πως δεν έχει τα προσόντα να παίξει σε αυτό το επίπεδο.
“Δεν είχα καμία πρόταση από το ΝΒΑ, αλλά ακόμα και αν είχα θα έλεγα όχι. Θεωρώ ότι δεν έχω τα προσόντα για να βρίσκομαι εκεί”, δήλωσε και συνέχισε: “Τα χρόνια έχουν περάσει και το βλέπω στο σώμα μου. Πλέον δουλεύω πολύ στο θέμα της φυσικής κατάστασης για να μπορώ να αντεπεξέλθω στις υποχρεώσεις της ομάδας”, κατέληξε χωρίς να πει αν στο τέλος της σεζόν θα κρεμάσει τη φανέλα του.  
 
 
 

Πηγή: Spordog.gr

Σχετικά άρθρα