«Εργαζόμαστε για την τελική συμφωνία ΠΑΟΚ – Λόρια»

Σε πολύ καλό κλίμα έγιναν οι συζητήσεις ανάμεσα στους επιτελείς του ΠΑΟΚ και τον Λόρια τις τρεις τελευταίες ημέρες. Μπορεί να μην «έπεσαν» οι οριστικές υπογραφές στα συμβόλαια ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο η εκτίμηση που επικρατεί, είναι πως πολύ σύντομα αναμένεται να υπάρξει οριστική – θετική – εξέλιξη. 
 
Για τις διαπραγματεύσεις του Λόρια με τον ΠΑΟΚ πήρε θέση ο Ιταλός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ με κείμενο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. 
 
Ο Τζιανλούκα Μαρίνι έγραψε σχετικά: «Μετά από συμφωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Αγγελίδη, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με τη διαπραγμάτευση μεταξύ του κ. Λόρια και του ΠΑΟΚ θα έρχεται μέσα από τα επίσημα ενημερωτικά κανάλια του συλλόγου. Από την πλευρά μας, ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ και προσωπικά τον πρόεδρο της ομάδας για την εξαιρετική φιλοξενία τους. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα κλαμπ πρώτης κατηγορίας, και ο κ. Λόρια είναι, επίσης, ένας παίκτης πρώτης κατηγορίας κι έτσι είναι απολύτως φυσιολογικό το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών τραβούν σε μάκρος. Όλες οι πλευρές εργάζονται σκληρά για να επιτευχθεί μία συμφωνία που θα είναι ικανοποιητική για όλους. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση και τις επόμενες εβδομάδες». 

Σχετικά άρθρα