Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Έρευνα από Κατσέλη για τα εξωφρενικά έξοδα της Εθνικής – Σοβαρό εγκεφαλικό ο Τουρκολιάς
Έρευνα από Κατσέλη για τα εξωφρενικά έξοδα της Εθνικής - Σοβαρό εγκεφαλικό ο Τουρκολιάς  thumbnail

Έρευνα από Κατσέλη για τα εξωφρενικά έξοδα της Εθνικής – Σοβαρό εγκεφαλικό ο Τουρκολιάς


Να διαταχθεί άμεσα έρευνα από την κ. Λούκα Κατσέλη και τον οικονομικό εισαγγελέα, για το «φαγοπότι» που γινόταν στην Εθνική τράπεζα, με τις διαφημίσεις που μοίραζε χαριστικά, ο Τουρκολιάς. Η νέα διοίκηση της Εθνικής, πρέπει να ελέγξει το πως και το γιατί, διανεμήθηκαν εκατομμύρια διαφημιστικής προβολής από τη διοίκηση Τουρκολιά, ειδικά την περίοδο αφού είχε αποφασιστεί η απομάκρυνσή του.


Πληροφορίες αναφέρουν πως, ο Αλέξανδρος Τουρκολιάς, ακόμη και κατά τη διαδικασία αποχώρησης του από τη διοίκηση προσπαθούσε να βολέψει φίλους και Μέσα Ενημέρωσης. Ακόμα και λίγες μέρες πριν γίνει παρελθόν για την τράπεζα, έκλεινε συμφωνίες για διαφημιστική προβολή με συγκεκριμένα Μ.Μ.Ε. Αυτές οι σκόπιμες κινήσεις της προηγούμενης διοίκησης, εγείρουν πολλά και κρίσιμα ερωτήματα που πρέπει να διερευνηθούν και να απαντηθούν άμεσα από την νέα Πρόεδρο και τον νέο Διευθύνοντα σύμβουλο. Είναι όντως, ηθικό και επιτρεπτό μια διοίκηση που βρίσκεται με το ένα πόδι έξω από την πόρτα, να δεσμεύει την επόμενη διοίκηση με τέτοιες αποφάσεις;


Γιατί ο κ. Τουρκολιάς δέσμευσε την νέα κυβέρνηση και υπέρ ποιων; Η νέα διοίκηση της Εθνικής πρέπει/μπορεί να ακυρώσει τις νέες συμφωνίες; Είναι ηθικό μια διοίκηση που σχεδιάζεται η αντικατάσταση της να εξυπηρετεί φίλους, αντί για το συμφέρον της Τράπεζας; Πόσα και που δόθηκαν τόσα χρήματα; Σε κάθε περίπτωση τα πρόσωπα της νέας διοίκησης είναι γνωστής και αποδεδειγμένης αξίας, περιμένουμε την άμεση διεξαγωγή ενδελεχούς και διαφανούς έρευνας. Αργά το απόγευμα, ο Αλέξανδρος Τουρκολιάς, πρώην διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο Αττικό νοσοκομείο.


Η υγεία του επιβαρύνεται από χρόνια πάθηση σακχαρώδη διαβήτη. Πληροφορίες ανέφεραν ότι η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Συγκεκριμένα, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του οι γιατροί περιμένουν να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του και στη συνέχεια να τον υποβάλλουν σε εξετάσεις ή ακόμα και σε επέμβαση.


www.kontranews.gr


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X