Καλοπληρωμένο όβερ στο Ζιλ Βιθέντε-Μπράγκα

151. ΤΟΥΡ-ΣΑΤΟΡΟΥ ΟΒΕΡ 1.80

Δύο τα βασικά στοιχεία για την πρόταση. Το πρώτο είναι η γενική εικόνα των δύο αντίπαλων τον τελευταίο μήνα σε επίπεδο τερμάτων. Η Τουρ που βρίσκεται στο -4 από τη γραμμή του υποβιβασμού έφτασε τα τέσσερα όβερ στα έξι τελευταία ματς που έδωσε . Επιπρόσθετα αξίζει να αναφερθεί ότι και οι έξι αγώνες έληξαν στο goal/goal! Η ουραγός Σατορού έχει μία τελευταία ευκαιρία να πλησιάσει την 17η θέση και να διεκδικήσει την παραμονή στην Β’ Κατηγορία. Με τρείς σερί ήττες η κατάσταση δυσκολεύει για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έρχονται από πέντε διαδοχικά όβερ. Το δεύτερο εξίσου σημαντικό στοιχείο είναι η παράδοση μεταξύ των δύο κλαμπ καθώς ανεξαρτήτως φόρμας και γηπέδου φέρνουν μεγάλα σκορ. Στις 16 φορές που αναμετρήθηκαν από το 2006 και έπειτα οι 13 είχαν από τρία γκολ και πάνω!

164. ΜΟΝΑΚΟ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 2-3 ΓΚΟΛ 1.70

Σπάνια περίπτωση να μην τελειώσει αναμέτρηση των δύο φιλόδοξων ομάδων μέσα σε αυτό το όριο τερμάτων. Από το 2009 και έπειτα έχουν αναμετρηθεί οκτώ φορές και στις δύο έδρες με κοινό στοιχείο ότι και τα οκτώ ματς έληξαν με σύνολο τερμάτων 2-3! Είναι πολύ πιθανό να συνεχιστεί το σερί καθώς και οι δύο εμφανίζουν έφεση στα τελευταία ματς. Αμφότερες έδωσαν πέντε αγώνες από τις αρχές Μαρτίου, αμφότερες στα τέσσερα από αυτά είχαν σύνολο τερμάτων 2-3. Αξίζει το ποντάρισμα σε επίπεδο τερμάτων σε αυτό τον αριθμό καθώς σημείο πολύ δύσκολα βγαίνει από αυτή την αμφίρροπη αναμέτρηση.

173. ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ-ΜΠΡΑΓΚΑ ΟΒΕΡ 2.00

Απογοητευτική η εικόνα των γηπεδούχων με συνέπεια να βρίσκονται μία ανάσα από τον υποβιβασμό στη Β’ Κατηγορία της Πορτογαλίας. Η Αρούκα τους νίκησε με 3-1 σε μια καθοριστική αναμέτρηση όπου μετά το τέλος της η Ζιλ Βιθέντε βρέθηκε στο μείον τέσσερα από την 16η θέση όπου βρίσκεται η προηγούμενη αντιπαλός της. Με εμφανείς αμυντικές αδυναμίες δεν μπορεί να ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση και τώρα τα πράγματα δυσκολεύουν καθώς η Μπράγκα είναι καλύτερη ομάδα και έχει υπέρ της την μεταξύ τους προϊστορία. Επειδή όμως οι φιλοξενούμενοι είναι σχετικά άνετοι για την κατάληψη της τέταρτης θέσης ίσως το διπλό να μην είναι τόσο βέβαιο. Ποντάρω στο όβερ που προκύπτει από την γενικότερη εικόνα των δύο ομάδων αλλά και την παράδοση που… λέει πως τα οκτώ από τα 10 μεταξύ τους ματς ανεξαρτήτως έδρας είχαν από τρία τέρματα και πάνω.

Σχετικά άρθρα