Η πιο συχνή σεξουαλική φαντασίωση των γυναικών;

Το Διαδίκτυο αποκαλύπτει πολλά για τη σεξουαλική μας προτιμήσεις. Όταν είμαστε απελευθερωμένοι από το άγχος και την ντροπή και κρυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία έρχονται στο φως οι αληθινές μας ερωτικές προτιμήσεις. Γίνονται, μάλιστα, σαφέστερες,καθώς καταγράφονται τα ψηφιακά ίχνη που άφησαν οι αναζητήσεις μας και οι συναλλαγές με πιστωτική κάρτα. Ο Ogi Ogas, συγγραφέας, μελετητής της Υπολογιστικής Νευροεπιστήμης, αποκωδικοποίησε μέσα από τη διαδικτυακή συμπεριφορά τις κυρίαρχες φαντασιώσεις των γυναικών. 
 
Πηγή: webmd.com
 
Ωστόσο, ορισμένες ερωτικές προτιμήσεις δεν εκδηλώνονται τόσο εύκολα στον εικονικό κόσμο, όσο στις πρόσωπο-με-πρόσωπο επαφές. Η On-line συμπεριφορά  είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τον καθορισμό αυτών που ερεθίζουν τους άνδρες ή των ανδρικών χαρακτηριστικών που ανάβουν τις γυναίκες. Πράγματι, αυτή η πλημμύρα  νέων δεδομένων είναι το πιο ισχυρό εργαλείο για την έρευνα στην ιστορία της επιστήμης του σεξ. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν πτυχές της ανθρώπινης επιθυμίας που είναι δύσκολο να αναλυθούν με τη χρήση των on line δεδομένων. Ένα από αυτά είναι το παιχνίδι των ερωτικών ρόλων.
 
Tι εξιτάρει τη γυναικεία ερωτική φαντασία; 
 
Σε ό,τι αφορά συγκεκριμένα στις γυναίκες, υπάρχει ένα σταθερό πλαίσιο προτιμήσεων που τις εξιτάρει κατά την διάρκεια του σεξ. Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν ο σύντροφός τους να ντύνεται μηχανικός αυτοκινήτων ή άνθρωπος των σπηλαίων , τους αρέσει να προσποιούνται τις πόρνες ή ο φίλος τους το γιατρό.  Άλλες πάλι θέλουν τον φίλο τους να υποδύεται τον μπαμπά, άλλες τον Ναζί και άλλες τον… λυκάνθρωπο!
 
Το παιχνίδι της υποταγής διεγείρει άνδρες και γυναίκες!
Ο άνδρας ή η γυναίκα ο κυρίαρχος;
Ίσως η μεγαλύτερο ανακάλυψη από ευρεία έρευνα σε on line στοιχεία ήταν η κεντρική σημασία της κυριαρχίας και της υποταγής  στη σεξουαλική διέγερση. Είναι ένα από τα πολύ λίγα ερωτικά σημεία στα οποία άνδρες και γυναίκες δείχνουν από κοινού ενδιαφέρον. Και τα δύο φύλαπροτιμούν σεξ με κυρίαρχο τον άνδρα και υποταγμένη τη γυναίκα, αν και ορισμένοι άνδρες φαίνεται να έχουν γεννηθεί με μια προτίμηση για την υποβολή του αρσενικού και ένα μικρότερο τμήμα των γυναικών φαίνεται να έχει γεννηθεί με μια προτίμηση στη γυναικεία κυριαρχία.
 
Γιατί μερικές γυναίκες θέλουν να έχουν το πάνω χέρι; 
 
Όλα τα πρωτεύοντα θηλαστικά φαίνεται  έχουν ένα σύστημα υποταγής στον εγκέφαλο ανεξάρτητα από το φύλο. Σε πειράματα που έγιναν σε αρσενικούς αρουραίους, όταν ενεργοποιήθηκε το σύστημα αυτό τεχνητά, εκείνοι συμπεριφέρθηκαν ως υποταγμένες σεξουαλικά γυναίκες. Και όταν ενεργοποίησαν το ίδιο σύστημα κυριαρχίας στους θηλυκούς αρουραίους συμπεριφέρθηκαν ως σεξουαλικά κυρίαρχα αρσενικά.
 
Μερικά θηλυκά θηλαστικά, έχει διαπιστωθεί πως έχουν εκ φύσεως ανδρική σεξουαλική συμπεριφορά. Φαίνεται πολύ πιθανό κάποιες γυναίκες να έχουν κληρονομήσει το ίδιο σύστημα!
 
Στην πλειοψηφία τους οι γυναίκες ερεθίζονται με την υποταγή.
 
Επιπλέον, σχεδόν κάθε ποιοτικό χαρακτηριστικό των αρσενικών που παραπέμπει σε κυριαρχία προκαλεί διέγερση στον γυναικείο εγκέφαλο: κυρίαρχα αρώματα, κυρίαρχος βηματισμός, βαθιά φωνή, επιβλητικό ύψος, επίδειξη πλούτου, σωματική δύναμη.  Το παιχνίδι ρόλων  είναι πιθανόν ένας τρόπος για τις γυναίκες να ενεργοποιήσουν τα πρωτόγονα υποτακτικά ένστικτα.
 
Αυτός είναι ο λόγος που τόσες πολλές γυναίκες θέλουν στις φαντασιώσεις τους, τον σύντροφό τους να προσποιείται ότι είναι ένα άγριο θηρίο, ένας ισχυρός άνδρας, ένας βάναυσος άνθρωπος, μια μορφή εξουσίας αλλά πάντα και σε κάθε περίπτωση κάποιος που παίρνει το πάνω χέρι και έχει τον τρόπο του μαζί της.
 
 

Σχετικά άρθρα