Έλυσαν τα συμβόλαια Κατσικας- Τζανδάρης

Μια ημέρα μετά την λύση του συμβολαίου του Αγγελου Αναστασιάδη με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (που έληγε το καλοκαίρι αλλά απομακρύνθηκε πρόωρα από την ΠΑΕ εξαιτίας των αρνητικών αποτελεσμάτων της ομάδας), σήμερα ήταν η σειρά των Γιώργου Κατσικά και Φάνη Τζανδάρη να αποχαιρετήσουν την ομάδα.

Οι δύο παίκτες, με τους εκπροσώπους τους, βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα. Εκεί, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιάκωβο Αγγελίδη, παρούσα ήταν και η Μαρία Γκοντσάρεβα αλλά και οι δικηγόροι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αφού προηγουμένως ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στον σύλλογο, στην συνέχεια οι δύο παίκτες, υπέγραψαν τις λύσεις των συμβολαίων τους. Και τα δύο συμβόλαια των παικτών λήγουν το καλοκαίρι, όμως από την στιγμή που ο Γεωργιάδης αποφάσισε να μην τους χρησιμοποιεί, εξαιτίας του γεγονός ότι δεν υπέγραψαν την ανανέωση του συμβολαίου, που τους είχε προτείνει η ΠΑΕ, έπρεπε να γίνει αυτή η διαδικασία.

Τόσο ο Κατσικάς όσο και ο Τζανδάρης εισέπραξαν τα χρήματα που τους αναλογούσαν βάσει των συμβολαίων τους έως το καλοκαίρι. Πλέον είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν την καριέρα τους όπου επιθυμούν. Από τον ΠΑΟΚ, έχουν τελειώσει και τυπικά.

Σχετικά άρθρα