Ζησόπουλος: «Πάθος και συγκέντρωση»

Ο Αστέρας Τρίπολης αγωνίζεται κόντρα στον Παναθηναϊκό (04/04, 19:30) στην άδεια Λεωφόρο και ζητάει τη νίκη περιμένοντας στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Ξάνθη.
Ο Γιώργος Ζησόπουλος μιλώντας στη ΝΟVA τόνισε ότι πρόκειται για ένα μεγάλο παιχνίδι και ο Αστέρας δεν πρέπει να δείξει προσοχή μόνο στον Μπεργκ. Ενώ υπογράμμισε ότι οι Αρκάδες πρέπει να είναι παθιασμένοι και με συγκέντρωση.
Αναλυτικά:
“Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός στην έδρα του έχει δείξει ότι είναι πολύ δυνατός. Έχει ένα μειονέκτημα ότι δεν θα έχει κόσμο και δεν ξέρω πως θα τον επηρεάσει. Δουλεύουμε καθημερινά και βλέπουμε τακτικά το συγκεκριμένο παιχνίδι ώστε να διορθώσουμε τα λάθη μας στην διακοπή του πρωταθλήματος. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας και ό,τι βγει.
Το ρόστερ είναι πολύ μεγάλο και ο προπονητής διαχειρίζεται πολύ καλά το ρόστερ της ομάδας. Γι’ αυτό έχουμε φθάσει σε αυτή την θέση που είμαστε. Όποιοι και αν παίξουν στο ματς θα προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό και πιστεύω ότι οι απουσίες δεν θα φανούν.
Ο Μπεργκ είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής και διαθέτει όλα τα προσόντα του σύγχρονου σέντερ φορ. Συνολικά ο Παναθηναϊκός είναι επικίνδυνος και θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε σε όλους τους παίκτες και όχι μόνο στον Μπεργκ.
Πρέπει να έχουμε πάθος και συγκέντρωση και αν έχουμε αυτά τα δύο στοιχεία έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια. Ο Αστέρας έχει ποιότητα και ομαδική και ατομική”.

Σχετικά άρθρα