Goal από Χιλή και Μεξικό

Περίεργη ημέρα η σημερινή, έχει πάρα πολλά παιχνίδια το κουπόνι το οποίο μεγαλώνει κάθε Σαββατοκύριακο με τα πρωταθλήματα που βάζει σε αυτό ο εγχώριος Οργανισμός. Παρόλα αυτά, θα κρατήσουμε… μικρό καλάθι και θα ποντάρουμε χαλαρά σε τρία goal από τη Χιλή και το Μεξικό. Θα κινηθούμε επιθετικότερα αύριο όπου θεωρούμε την ημέρα καλύτερη στοιχηματικά.
331   ΟΥΝ. ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΜΠΑΡΝΕΤΣΕΑ      OVER   1,65 (Bet365)
Λογικό φαβορί η Εσπανιόλα, καθώς διαθέτει καλύτερη ομάδα, αλλά αγωνιστικά δεν αξίζει σε αυτή την περίπτωση. Επιλέγουμε το over το οποίο έχουν φέρει αμφότερες στα 4 από τα τελευταία 6 παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και στα 4 από τα τελευταία 5 εντός – εκτός αντιστοίχως. Συν το ότι η Εσπανιόλα δέχεται ανελλιπώς γκολ στα τελευταία 12 ματς και στα τελευταία 11 στο γήπεδό της! Η Μπαρνετσέα από την άλλη, τρώει 3 κατά μέσο όρο μακριά από το «σπίτι» της οπότε το over μπορεί να έρθει ακόμη και αν δεν σκοράρει η ίδια.
339   ΑΤΛΑΣ – ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ   GOAL         2,20 (Bet365)
Τεράστιο ντέρμπι μίσους στο Μεξικό, η Γουαδαλαχάρα κινδυνεύει με υποβιβασμό, θα είναι χαρά της Ατλας να τη ρίξει, αν και βάσει της τρέχουσας κατάστασης η Τσίβας πολύ δύσκολα θα… αποχαιρετήσει την Πριμέρα. Το θέμα είναι ότι αμφότερες θα… ματώσουν για το τρίποντο, με την Ατλας να έχει, πάντως, μεσοβδόμαδα και το κρίσιμο ματς με την Κόλο Κόλο για το Λιμπερταδόρες. Αφήνουμε το σημείο στην άκρη και πάμε στο goal το οποίο παρουσιάστηκε στα 7 από τα 8 τελευταία μεταξύ τους. Επιπλέον, η φιλοξενούμενη έχει 4 στα τελευταία 6 εκτός και η γηπεδούχος 4 στα τελευταία 5 εντός.
340   ΤΙΧΟΥΑΝΑ – ΜΟΝΤΕΡΕΪ     GOAL         1,83 (Bet365)
Οι αποδόσεις έχουν βγει βάσει της αγωνιστικής κατάστασης των ομάδων εντός – εκτός έδρας αντιστοίχως. Η γηπεδούχος μετράει 5 σερί νίκες στο γήπεδό της και η φιλοξενούμενη 6 συνεχόμενες ήττες μακριά από το δικό της. Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει καμία αξία στον «άσο» σε αυτή την απόδοση, καθώς η Μοντερέι ανεβαίνει διαρκώς. Εμείς επιλέγουμε το goal που εμφανίστηκε στα τελευταία 4 μεταξύ τους στην έδρα της Τιχουάνα. Επιπλέον, η γηπεδούχος μετράει 4 σερί ανεξαρτήτως έδρας και 2 συνεχόμενα στο «Καλιέντε» και η φιλοξενούμενη 4 στα τελευταία 5 ανεξαρτήτως έδρας, ενώ παρουσιάζει ολοένα αυξανόμενη έφεση στο goal. 

Σχετικά άρθρα