Σαββίδης: «Θα μας βγει η δουλειά στο γήπεδο»

Για τη σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Skoda Ξάνθη μίλησε ο Κυριάκος Σαββίδης και αναφέρθηκε στο χρονικό διάστημα που δόθηκε δανεικός στον ΟΦΗ χωρίς να αγωνιστεί λεπτό.
Οι δηλώσεις του στη NOVA:
Για το διάστημα που δόθηκε δανεικός στον ΟΦΗ αλλά δεν έπαιξε καθώς δεν “βγήκε” το δελτίο του: «Ήταν περίεργη κατάσταση στην Κρήτη. Πήγα εκεί για να παίξω. Υπήρχε πρόβλημα με τα χαρτιά. Περίμενα να παίξω. Τελικά αυτό δεν έγινε, γύρισα εδώ, τώρα με το δελτίο είναι όλα καλά και συνεχίζουμε. Το πρόβλημα το ΟΦΗ δεν ήταν αγωνιστικό, το πρόβλημα ήταν με τα χαρτιά και την διοίκηση. Σίγουρα η διαφορά με τον ΠΑΟΚ είναι τεράστια. Κέρδισα όμως πολλά πράγματα στην Κρήτη, ήταν μια καλή εμπειρία».
Για τον ΠΑΟΚ: «Η ομάδα δεν είχε τα αποτελέσματα που θα ήθελε να έχει όταν είχα φύγει. Πρέπει να συνεχίσουμε. Δουλεύουμε πολύ στο τακτικό κομμάτι και πιστεύω πως θα μας βγει στο γήπεδο και θα είμαστε βελτιωμένοι».
Για την Ξάνθη: «Είναι καλή ομάδα. Στην έδρα της χάσαμε, πρέπει να δούμε τι δεν κάναμε σωστά σε εκείνο το ματς για να κερδίσουμε στην έδρα μας».

Σχετικά άρθρα