«Το Πρωτάθλημα θα είναι εύκολη υπόθεση»

«Το Πρωτάθλημα θα είναι εύκολη υπόθεση, αφού λογικά αντίπαλος θα είναι ο Ολυμπιακός», ήταν η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ειδικού στα… παιχνίδια μυαλού μετά την κατάκτηση του τίτλου του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό.
«Η αλήθεια είναι ότι το περιμέναμε», εξήγησε ο Γιαννακόπουλος μετά την νίκη επί του Απόλλωνα στον τελικό του Κυπέλλου και παρατήρησε: «Είναι μεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Πάτρας. Εμείς παίξαμε τρεις τελικούς μέχρι σήμερα. Παίξαμε με τον Ολυμπιακό, παίξαμε με τον ΠΑΟΚ και με τον Απόλλωνα».
«Μακάρι να μας δίνει ο Θεός δύναμη και κουράγιο να σηκώνουμε κούπες και στους αντιπάλους μας να έχουν υπομονή, να μας βλέπουν γουρλωμένοι από τους καναπέδες τους να το σηκώνουμε», ήταν η πρώτη… αιχμή για τον Ολυμπιακό. «Ο στόχος μας είναι να χτίσουμε κάτι. Τώρα θέλουμε να κερδίσουμε την Μεγάλη Πέμπτη στο Βελιγράδι και να είμαστε στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».
«Όσον αφορά στο πρωτάθλημα, θα είναι μια εύκολη υπόθεση», τόνισε ο Γιαννακόπουλος σε νέα… αιχμή για τον «αιώνιο αντίπαλο». «Λογικά αντίπαλος θα είναι ο Ολυμπιακός και δεν θα έχουμε πρόβλημα», πρόσθεσε ο Γιαννακόπουλος… ερεθίζοντας τον μεγάλο αντίπαλο.
 

Σχετικά άρθρα