Ουζουνίδης: «Μεγάλη, σπουδαία και δίκαιη νίκη»

Ιδιαίτερα χαρούμενος από τη νίκη με 3-0 του Πανιώνιου επί του Παναιτωλικού ήταν ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Μαρίνος Ουζουνίδης.
Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:
Για το παιχνίδι: «Φάνηκε καθαρά ποια ομάδα ήθελε το παιχνίδι. Περιμέναμε την φάση που θα μας δώσει τη νίκη. Ξέραμε ότι ο Παναιτωλικός είναι επικίνδυνος. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε 2-3 λάθη, αλλά στο δεύτερο μέρος το βελτιώσαμε αυτό και δεν κινδυνέψαμε. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος είναι καλή ομάδα με την μπάλα στα πόδια. Στο δεύτερο μέρος ηρεμήσαμε και πήραμε μεγάλη, σπουδαία και δίκαιη νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Ο Πανιώνιος αγωνίστηκε με 13 Έλληνες και είναι σπουδαίο και αυτό. Γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους στην ομάδα. Με τη νίκη επί του ΟΦΗ θα πάμε στους 41 βαθμούς και ακόμα δεν είσαι σίγουρος. Εμείς θα κυνηγήσουμε πόντους και στα επόμενα παιχνίδια».
Για την βελτίωση στην άμυνα: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά από όλα τα παιδιά, από την συγκέντρωση που έχουν . Είναι σημαντικό αυτό. Έχουμε βελτιώσει πολύ την αμυντική μας τακτική. Σημαντικό ρόλο παίζουν και τα αμυντικά χαφ, που κρατούν την θέση τους. Βοηθάνε και οι ακραίοι μας, έχουμε κοντά τις γραμμές μας».
Για τα παράπονα του Παναιτωλικού: «Μπορεί να λέει η κάθε ομάδα ότι θέλει και ότι πιστεύει. Δεν ξέρω τις φάσεις τι έγινε. Ο Πανιώνιος ματώνει σε κάθε ματς για να παίρνει βαθμούς. Μακάρι όλες οι ομάδες να ήταν όπως είναι ο Πανιώνιος. Σε ένα ματς μπορεί σε μία φάση να ευνοηθήκαμε, αλλά τι να λέμε για όλα τα προηγούμενα παιχνίδια, που έχουμε στερηθεί βαθμούς».
Για τον ίδιο και για την μη αδειοδότηση της ομάδας: «Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με την διοίκηση και τους παίκτες. Αυτή τη στιγμή όλοι σκεφτόμαστε μόνο τον στόχο μας. Ο Πανιώνιος είναι ομάδα που πρέπει οι ομοσπονδιακοί προπονητές να βλέπουν την ομάδα με τα ελληνόπουλα που έχουμε. Πολλά νέα παιδιά επιλέγουν τον Πανιώνιο και ας έχουν άλλες προτάσεις. Δεν είναι πρόβλημα για την ομάδα, αρκεί να γίνει ο σωστός προγραμματισμός και να γίνουν σωστές κινήσεις».

Σχετικά άρθρα