Περέιρα: «Δεν ήμασταν δυνατοί όπως συνηθίζουμε»

Ο Βίτορ Περέιρα μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι όλα πήγαν καλά για τον ΠΑΣ και όλα στραβά για την ομάδα του. 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού:
«Δεν οφείλεται στην διαφορά που έχουμε στη βαθμολογία η σημερινή ήττα. Ήταν ένα παράξενο ματς για μας, γιατί είχαμε την κατοχή της μπάλας, σε ένα γήπεδο μικρότερο από αυτό που είχαμε συνηθίσει. Ο αντίπαλος είναι καλή ομάδα και καλά οργανωμένη στην άμυνα. Είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε πρώτοι αλλά δεχτήκαμε τα γκολ στις ευκαιρίες του αντιπάλου και του δώσαμε τον έλεγχο. Ξεκινήσαμε καλύτερα στην επανάληψη. Οργανωθήκαμε, αντιδράσαμε και μειώσαμε στο σκορ, αλλά ενώ ήμασταν έτοιμοι να ισοφαρίσουμε βρεθήκαμε και πάλι πίσω με δύο γκολ διαφορά.
Δώσαμε στον αντίπαλο το δικαίωμα να οργανωθεί καλύτερα και για αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Αυτό που συνέβη στο Β’ μέρος ήταν πως εμείς θέλαμε να ξεκινήσουμε πιο δυναμικά το παιχνίδι και έπρεπε να ρισκάρουμε. Το κάναμε και πετύχαμε το γκολ. Αυτό ανάγκασε τον αντίπαλο να παίξει άμυνα. Έπαιξε πολύ καλή άμυνα και ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Δυστυχώς εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και τρέχαμε πίσω από το σκορ. Εάν προσπαθήσει κανείς με λογική να καταλάβει τι έγινε σήμερα, είναι δύσκολο. Είχαμε δύναμη, λογική και ταχύτητα, αλλά τρέχαμε πίσω από το σκορ απέναντι σε έναν οργανωμένο αντίπαλο.
Θα πρέπει να κατανοήσουμε καλά ότι όσα ματς απομένουν είναι δύσκολα. Όλοι οι αντίπαλοι έχουν κίνητρο, στόχο και κυνηγάνε βαθμούς. Στα ματς που απομένουν πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και επιθετικοί. Τα ματς που απομένουν είναι δύσκολα».
Για τους Ίλιτς, Ακόστα, Μανιά και Τσάβες: «Σήμερα όλο το ματς άρχισε και τελείωσε υπέρ του αντιπάλου. Όταν σκοράρεις πρώτος και έχεις τέτοιους γρήγορους παίκτες δημιουργείς πρόβλημα στον άλλον. Το γήπεδο δεν μας ευνοούσε ως προς την ταχύτητα που θέλαμε. Δεν ήμασταν η δυνατή ομάδα που συνηθίζουμε. Όσοι δυνατοί συνηθίζουμε. Ο ΠΑΣ Γιάννινα με ικανούς και γρήγορους παίκτες μας δημιούργησε προβλήματα. Μείναμε πίσω στο σκορ με δύο γκολ. Μας κέρδισε δίκαια ο αντίπαλος».

Σχετικά άρθρα