Γιαννιώτας: «Δώρο Θεού η κλήση στην Εθνική»

Του: Αντώνη. Α. Αντωνόπουλου

Για την κλήση του στην Εθνική ομάδα των Ανδρών μίλησε ο Γιάννης Γιαννιώτας στο pamesports. Ο νεαρός επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε στις εντυπώσεις από την πρώτη συμμετοχή του στην “γαλανόλευκη” ενώ μίλησε και για την πορεία των Αρκάδων στο πρωτάθλημα και τους στόχους της νέας σεζόν.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Γιαννιώτα:

Συναισθήματα και εντυπώσεις για την συμμετοχή στην Εθνική ομάδα:

«Υπέροχα. Είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή ,να ζήσει αυτή την στιγμή. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Ευχαριστώ τον προπονητή μου, το τεχνικό τιμ, εύχομαι να συνεχίσω έτσι την σκληρή δουλειά και να πάρω και άλλες ευκαιρίες συμμετοχής με την εθνική μας ομάδα των Ανδρών».

Η κλήση στην εθνική αποτέλεσμα πολύχρονης και επίπονης προσπάθειας, έτσι;

«Σίγουρα, τώρα ανεβαίνει σκαλοπάτια ο ποδοσφαιριστής. Όταν δουλεύεις σκληρά και αυτό έχει ανταμοιβή είναι ότι καλύτερο. Για μένα η πρόσκληση στην Εθνική ομάδα ήταν Δώρο θεού, ανταμείφτηκα με τον καλύτερο τρόπο προς το τέλος της σεζόν μετά την προσπάθεια μου. Νοιώθω ακόμη ποιο δυνατός και αυτή η πρόσκληση μου έδωσε πολύ μεγαλύτερη ψυχολογική ώθηση να συνεχίσω ακόμη περισσότερο την προσπάθεια μου για καλύτερα αποτελέσματα».

Η Εντυπωσιακή πορεία του Αστέρα Τρίπολης πέρυσι σε Ελλάδα και Ευρώπη θα συνεχιστεί και φέτος εκτιμάς με μεγαλύτερη επιτυχία στην Ευρώπη;

«Θεωρώ πως ναι. Ο Αστέρας έχει όλα τα φόντα να το κάνει .Νομίζω ότι όλοι είδαμε μια ομάδα και στην Ευρώπη ισορροπημένη, μια ομάδα που δεν έγινε σάκος του μποξ κανενός. Μόνο τυχαία δεν είναι τα αποτελέσματα και αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στον Αστέρα. Νομίζω ότι είναι επιθυμία και ευχή των ποδοσφαιρόφιλων όλης της χώρας ,να υπάρχουν ομάδες της περιφέρειας όπως ο Αστέρας και να κάνουν ανάλογες πορείες στην Ευρώπη. Είναι διαφήμιση και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, και για τον Αστέρα και για την Πελοπόννησο ολόκληρη όχι μόνο την Τρίπολη».

Μετά την εκπληκτική εμφάνιση και με τον Παναθηναϊκό, μπορούμε να μιλάμε και για την 2η θέση για το τσάμπιονς-λιγκ;

«Δεν θέλω να λέμε μεγάλες κουβέντες. Πρώτα απ όλα είναι να διασφαλίσουμε τα πλέι-οφ να συμμετέχουμε σε αυτά και από εκεί και πέρα ότι βγει για την ομάδα μας θα είναι καλοδεχούμενο. Ο πρωταγωνιστικό ρόλος του Αστέρα είναι δεδομένος. Από εκεί και πέρα με τον αγώνα και την σκληρή δουλειά πετυχαίνουμε τους στόχους μας».

Οι προσωπικές φιλοδοξίες εφ εξής;

«Να είμαι υγιής για να αγωνίζομαι και να προσφέρω στην ομάδα μου».

Σχετικά άρθρα