«Νταμπλ χωρίς δικαιώματα»

Στον Ολυμπιακό υπήρχε κατήφεια μετά την ήττα από τον ΠΑΣ και τον τρόπο με τον οποίο εμφανίστηκε η ομάδα στα Γιάννενα, παρότι ακόμη κι έτσι θα μπορούσε να είχε καλύτερη τύχη εφόσον είχε αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της και δεν δεχόταν εύκολα γκολ στις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που ηγήθηκε και αυτής της αποστολής ήταν φυσικά προβληματισμένος και είχε συζητήσεις με τους συνεργάτες του μετά τον αγώνα, ενώ ο Βίτορ Περέιρα προσπαθούσε να καταλάβει πώς πήγαν όλα στραβά σε ένα παιχνίδι και τι λάθη έγιναν από τον ίδιο και τους παίκτες.
Αυτό που όλοι έλεγαν μετά το ματς και μέχρι να επιστρέψει η αποστολή γύρω στη 1 μετά το μεσάνυχτα στην Αθήνα, ήταν ότι θα πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη συγκέντρωση στα επόμενα ματς έτσι ώστε και να κατακτηθεί το νταμπλ δίχως άλλες τέτοιες παρενθέσεις, αλλά και να μη δοθούν δικαιώματα σε κανέναν για παραφιλολογία. Άλλωστε ο Ολυμπιακός έχει να δώσει από εδώ και πέρα παιχνίδια στο πρωτάθλημα μόνο με ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό. Και θέλει να τα πάρει όλα για προφανείς λόγους.
Στα Γιάννενα ο Τσόρι έπαιξε άρρωστος, έχοντας αδιαθεσία από το πρωί της Κυριακής ενώ για τον ίδιο λόγο δεν ήταν στον πάγκο και ο Μέγιερι.
Για κάποιους παίκτες πάντως ήταν μια εμφάνιση-ισωγύρισμα όσον αφορά στις πιθανότητές τους να μείνουν και του χρόνου στον Ολυμπιακό.
Προβληματισμός υπήρξε για τις αργές επιστροφές της ομάδας, για τα αλόγιστα ανεβάσματα των πλάγιων μπακ και γενικά για το ότι δεν υπάρχει βελτίωση της εικόνας.
Θέμα προπονητή φυσικά δεν υπάρχει, για όσους κάνουν περίεργες σκέψεις. Κι ο Πορτογάλος έχει ήδη αρχίσει να ασχολείται με το ματς Κυπέλλου την Τετάρτη στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα, όπου τόσο ο ίδιος όσο και όλοι στην ομάδα περιμένουν καλύτερη εικόνα και αποτέλεσμα.

Σχετικά άρθρα