Καλμαζίδης: «Ξεκινάμε από την αρχή»

«Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα», δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης, ενόψει της αυριανής (7/4, 19:30) αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στην ” PAOK Sports Arena” για τις θέσεις 1-4 των play offs της Volley League. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος ενώ την Μεγάλη Πέμπτη (9/4, 19:30) θα ακολουθήσει το δεύτερο ματς με τους “Πράσινους” και πάλι στη Θεσσαλονίκη, λόγω του πλεονεκτήματος έδρας.

«Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και είναι η ώρα που πρέπει να πιάσουμε τα στάνταρ μας και την απόδοση που θέλουμε. Θα προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε ότι κάναμε μέχρι τώρα και να ξεκινήσουμε από την αρχή στα πλέι οφ για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ότι καλύτερο. Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι εξαιτίας και της κρισιμότητας του. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα και κάθε βοήθεια που μπορούμε να έχουμε από τον κόσμο είναι πολύ σημαντική», τόνισε ο Γιάννης Καλμαζίδης.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Κουρνέτας πρόσθεσε: «Για εμάς το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει. Αφήνουμε πίσω μας την κατάληψη της πρώτης θέσης και την κατάκτηση του κυπέλλου και επικεντρωνόμαστε στα πλέι οφ γιατί τώρα ξεκινάνε οι μεγάλες μάχες. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία στο δεύτερο γύρο και έχει βαριά φανέλα. Σε αυτή την προσπάθεια που ξεκινάμε τώρα χρειαζόμαστε όλη τη στήριξη του κόσμου έτσι ώστε παιχνίδι με παιχνίδι να προχωράμε για να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στον μεγάλο τελικό».

Εξάλλου, κάλεσμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας απηύθυνε ο πρόεδρος του “ασπρόμαυρου” ΤΑΠ, Γιώργος Ανδρέου: «Μετά από 7 μήνες μεγάλης προσπάθειας τώρα είναι η ώρα που πρέπει να αποδείξουμε τη δύναμη του ΠΑΟΚ εντός και εκτός παρκέ στην προσπάθεια που κάνουμε για την κατάκτηση του νταμπλ. Όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο την Μεγ.Τρίτη και την Μεγ.Πέμπτη για πρέπει να στηρίξει την ομάδα σε αυτά τα δύο δύσκολα εντός έδρας παιχνίδια».

Σχετικά άρθρα