Το πόλο παίζει στα κανάλια Novasports!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, τη Μεγάλη Τρίτη 10 Απριλίου και τη Μεγάλη Τετάρτη 11 Απριλίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά, την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο», καθώς και τον αγώνα Ολυμπιακός – Προ Ρέκο για το Len Champions League Ανδρών.
Η αρχή, γίνεται τη Μεγάλη Τρίτη 10 Απριλίου στις 18:15 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με το Διονύση Στρούμπο, που θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD. Καλεσμένος θα είναι ο πολίστας του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Μιτελούδης, ο οποίος θα αναφερθεί στην πορεία του Δικέφαλου του Βορρά, θα μιλήσει για τα play offs και τέλος θα σχολιάσει τα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.
Η συνέχεια είναι τη Μεγάλη Τετάρτη 11 Απριλίου, με τη ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports 3, του αγώνα Ολυμπιακός – Προ Ρέκο για την 8η αγωνιστική του Len Champions League Ανδρών. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Διονύσης Στρούμπος και στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Φάκαρος.
Η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» και ο αγώνας Ολυμπιακός – Προ Ρέκο, θα μεταδοθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.
Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Σχετικά άρθρα