Δέλλας: «Πρώτοι και στα play off»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξαν οι “κιτρινόμαυροι” κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου της Football League, είναι ο Τραϊανός Δέλλας και αυτός φρόντισε να το τονίσει και στους παίκτες του, οι οποίοι ήταν αυτοί που έβγαλαν ασπροπρόσωπο τόσο τον ίδιο όσο και τον κόσμο της ΑΕΚ.

Ο “Κολοσσός” μιλώντας σήμερα στα αποδυτήρια των “κιτρινόμαυρων”, τους έδωσε συγχαρητήρια για όσα πέτυχαν: «Συγχαρητήρια σε όλους για ότι καταφέραμε μέχρι τώρα. Πήραμε μια μεγάλη διαφορά όπως είχαμε βάλει στόχο, έχουμε τον πρώτο σκόρερ και την καλύτερη επίθεση και δείξαμε καλή αγωνιστική εικόνα στα περισσότερα ματς. Είναι σημαντικό που σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος και παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίσαμε τραυματισμούς και τιμωρίες, δεν αλλοιώθηκε η αγωνιστική μας εικόνα. Παίζαμε το ίδιο ποδόσφαιρο και είχαμε τα ίδια αποτελέσματα, όσες αλλαγές και αν γινόντουσαν στην ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό και είναι αποτέλεσμα και της καλής δουλειάς που κάνουμε αλλά και του καλού κλίματος που υπάρχει μέσα στην ομάδα»

Στη συνέχεια ο 39χρονος προπονητής αναφέρθηκε στον στόχο των play off. «Θέλω να είστε όλοι έτοιμοι, γιατί όπως και στο πρωτάθλημα, έτσι και στα πλέι οφ θα παίξετε όλοι. Άλλωστε πρέπει να ξέρετε, ότι οι στόχοι μας δεν σταματούν εδώ. Ακόμα δεν τελείωσε τίποτα. Πρέπει να δείξουμε την ίδια εικόνα, χωρίς να την χαλάσουμε και στα πλέι οφ. Είναι σημαντικό. Πρέπει να παραμείνουμε αήττητοι στο πλέι οφ, να έχουμε και πάλι την καλύτερη εικόνα για να εξασφαλίσουμε όσο γίνεται πριν από το τέλος την άνοδο μας και να βγούμε πρώτοι».

Σχετικά άρθρα