Προέχει η πρόκριση

Στον Ολυμπιακό είναι πολλά τα ζητήματα που «άνοιξε» η ήττα στα Γιάννενα και η εμφάνιση της ομάδας με μόλις δύο Έλληνες παίκτες στην 11άδα της, ωστόσο η προτεραιότητα όλων είναι αυτή τη στιγμή το ματς με τον Απόλλωνα το βράδυ της Τετάρτης στη Ριζούπολη και οι βάσεις για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.
Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώριο υπεροψίας για το αυριανό ματς και ο Βίτορ Περέιρα μίλησε σε σκληρό ύφος στους παίκτες του για την εικόνα τους στο προηγούμενο παιχνίδι, ζητώντας προσήλωση και αποτελεσματικότητα σε άμυνα και επίθεση για τη συνέχεια, αλλά και προαναγγέλοντας ότι θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ένταση της δουλειάς στις προπονήσεις. «Δεν έχω μάθει να δουλεύω με λόγια, αλλά με πράξεις», είπεμεταξύ άλλων ο Πορτογάλος.
Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα αναμένεται ότι θα δοθεί φανέλα βασικού στον Χόρχε Μπενίτες που έδειξε σε καλή κατάσταση στα Γιάννενα, εν αντιθέσει με τον Χάρα που ήταν εκτός αγώνα. Δεν αποκλείεται πάντως να μείνει και ο Αργεντινός στο αρχικό σχήμα.
Οι απουσίες είναι γνωστές, με τους Μανιάτη, Μήτρογλου, Ομάρ, Ντουρμάζ, Αφελάι και Μέγιερι εκτός πλάνων. Για τον Αφελάι υπάρχει σοβαρό προσωπικό πρόβλημα που τον κρατάει με άδεια στην πατρίδα του.
Σήμερα θα φανεί και η κατάσταση του Ντομίνγκες που ταλαιπωρείται από ίωση.
Ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει εισιτήρια για το αυριανό ματς και σήμερα θα υπάρξουν λεπτομέρειες για το πως θα μπορεί ο κόσμος του να πάει στο γήπεδο.
Χτες βρέθηκε στο Ρέντη ο Κώστας Μανωλάς λόγω της διακοπής του ιταλικού πρωταθλήματος, με τον άσο της Ρόμα να έχει την ευκαιρία να μιλήσει με παλιούς συμπαίκτες του και συνεργάτες του στον Ολυμπιακό.

Σχετικά άρθρα