Αρχική / More / Αθλητικά / Γεωργιάδης: «Να ακούτε τις επιδοκιμασίες»
Γεωργιάδης: «Να ακούτε τις επιδοκιμασίες» thumbnail

Γεωργιάδης: "Να ακούτε τις επιδοκιμασίες"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ζητά από τους παίκτες του, παράλληλα με την πρόοδο που έχουν σημειώσει σε αγωνιστικό επίπεδο, τις τελευταίες εβδομάδες, να συνεχίσουν την προσπάθεια και να μην επηρεάζονται από τις αποδοκιμασίες του κόσμου. Είναι ενδεικτικό το γεγονός πως με αφορμή τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν σε βάρος του ιδίου του Γεωργιάδη (πριν από την έναρξη του αγώνα με την Ξάνθη) αλλά και του Τζαβέλλα (κατά την διάρκεια του αγώνα) ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε στους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Και μεταξύ των άλλων ανέφερε: «Εγώ χρησιμοποιώ όποιον θεωρώ ότι είναι εδώ για να κάνει καλό στην ομάδα και αντίστοιχα αν δω ότι κάποιος σκέφτεται τον εαυτό του δεν θέλω να είναι εδώ. Εμείς πρέπει να είμαστε ομάδα και τώρα στα δύσκολα και στα εύκολα. Μην ακούτε τις αποδοκιμασίες, αλλά τις επιδοκιμασίες. Υπάρχουν άνθρωποι που ξεχνούν την πίκρα τους και είναι εδώ να σας υποστηρίξουν, μην αγνοείτε τη δύναμή τους. Με την απόδοσή μας μέσα από την πολύ καλή δουλειά που κάνετε θα τους πολλαπλασιάσουμε. Στο χέρι μας είναι. Όπως έχουμε την ανάγκη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ να είναι δίπλα μας και στα καλά και στα άσχημα, έτσι κι εσείς πρέπει να αγαπήσετε τον Σύλλογο αυτό και στις όμορφες και στις δύσκολες στιγμές του. Είμαστε μεγάλη ομάδα και οι μεγάλες ομάδες έχουν μεγάλα βάρη. Το αξίζετε που είστε εδώ και μπορείτε να τα σηκώσετε. Συγχαρητήρια, βγάλατε πολλά από όσα δουλέψαμε τις τελευταίες δυο εβδομάδες. Έχουμε όμως πολλά ακόμη να κάνουμε και δεν πρέπει να χαθεί η συγκέντρωση ούτε σε μια προπόνηση».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X