«Τους επιτέθηκαν γιατί ήθελαν να σώσουν άτομο με μπουφάν του ΠΑΟΚ»

Το λόγο για τον οποίο δέχτηκαν επίθεση τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου του OTE TV στο “Καυτανζόγλειο” αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικό Metropolis” και τόνισε πως οι πέντε εργαζόμενοι προσπάθησαν να αποτρέψουν επεισόδιο με ένα άτομο το οποίο έκανε τζόκινγκ με μπουφάν του ΠΑΟΚ κάτι το οποίο αποτέλεσε την αφορμή για την επίθεση που δέχτηκαν.

Οι δηλώσεις του:

«Αυτό το περιστατικό έγινε πολλές ώρες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Οι τεχνικοί που ήταν εκεί αντιλήφθηκαν το επεισόδιο με έναν που έτρεχε στο γήπεδο. Στις 11.30 το πρωί ένας κύριος με μπουφάν του ΠΑΟΚ έκανε τζόκινγκ. Του όρμησαν δυο άτομα και έτσι ξεκίνησε η φασαρία. Οι δικοί μας άνθρωποι που ήταν στο γήπεδο και είχαν ξεκινήσει να απλώνουν τα καλώδια και να στήνουν τις κάμερες αντιλήφθηκαν το επεισόδιο και πήγαν εκεί να ηρεμήσουν τα πράγματα. Τους χώρισαν και τελείωσε το επεισόδιο. Μετά από λόγο όρμησαν 30 άνθρωποι μέσα στο βαν μας και χτυπούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Ο ένας από τους δυο που συμμετείχε στο επεισόδιο πρέπει να πήρε τηλέφωνο και σε άλλους και όρμησαν στους εργαζομένους του ΟΤΕ, ο ένας είναι στο νοσοκομείο. Έγιναν και κάποιες ζημιές στο βαν. Ο ένας από τους τεχνικούς πήγε στο νοσοκομείο για αξονική και ο άλλος θα ξαναπάει μάλλον και σήμερα γιατί έχει ζαλάδες. Από εδώ και στο εξής θα πάρουμε μέτρα για την σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων μας. Αυτό το περιστατικό έγινε πριν καν ξεκινήσει να μαζεύεται ο κόσμος. Μας ενδιαφέρει να μην κινδυνεύει οποιαδήποτε στιγμή κάποιος εργαζόμενος μας».

Για το θέμα μίλησε και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής Μάκης Σαρλής: «Έγινε μια φασαρία χωρίς να αφορά το βαν. Τα παιδιά πήγαν να βοηθήσουν όπως θα έκανε και ο κάθε λογικός άνθρωπος. Με αυτό ενοχλήθηκαν κάποιοι και έφεραν και άλλους και έγινε ό,τι έγινε μετά στο βαν. Τα παιδιά δεν δέχθηκαν ξαφνικά επίθεση στο βαν. Στο βαν του ΟΤΕ έγινε μετά επίθεση. Δεν έχουμε λόγια να πούμε και εμείς αγαπάμε την ομάδα μας αλλά τέτοια περαστικά είναι καταδικαστέα. Από την στιγμή που εγώ ανέλαβα την θέση του υπεύθυνου ασφαλείας, είμαι δίπλα σας μονίμως».

Σχετικά άρθρα