Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Β.Σταμάτη και Α.Τσοχατζόπουλος έκαναν βόλτες χεράκι-χεράκι
Β.Σταμάτη και Α.Τσοχατζόπουλος έκαναν βόλτες χεράκι-χεράκι   thumbnail

Β.Σταμάτη και Α.Τσοχατζόπουλος έκαναν βόλτες χεράκι-χεράκι

Ακόμη και βόλτες στο βουνό παρέα με τον σύζυγό της Ακη Τσοχατζόπουλο απολάμβανε η κρατούμενη Βίκυ Σταμάτη, όπως προκύπτει σήμερα, σε συνέχεια των αποκαλύψεων για τα προνόμια που απολάμβανε κατά τη νοσηλεία της στο Δρομοκαΐτειο.


Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψαν οι εργαζόμενοι στο Ιδρυμα, η Βίκυ Σταμάτη έκανε ακόμη και βόλτες στο βουνό που βρίσκεται κοντά στο Δρομοκαΐτειο. Μάλιστα, πολλές φορές πήγαινε εκεί μαζί με τον επίσης κρατούμενο σύζυγό της Άκη Τσοχατζόπουλο, όταν εκείνος έπαιρνε άδειες από τον Κορυδαλλό για να την επισκεφθεί. Στις βόλτες στην εξοχή, όπως αποκάλυψαν οι εργαζόμενοι, τους συνόδευαν εξωτερικοί φρουροί.


Τις καταγγελίες έκαναν ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του Δρομοκαϊτειου, που βρίσκονται σε ευθεία αντιπαράθεση με τους εξωτερικούς φρουρούς του ιδρύματος, μετά την απόδραση της Βίκυς Σταμάτη τα ξημερώματα της Πέμπτης.


Μάλιστα, ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Γιαννακός απευθύνει με νόημα το ερώτημα στους συναδέλφους του εξωτερικούς φρουρούς εάν εντάσσεται στα καθήκοντά τους και αν επιτρέπεται από τον κανονισμό λειτουργίας να πηγαίνουν την κα Σταμάτη βόλτες στο βουνό και μάλιστα κατ' επανάληψη!


Ο γενικός γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων Ιωσήφ Σίσκας αναφέρει από την πλευρά του ότι δεν επιτρέπεται από τον νόμο να έχει ειδικούς θαλάμους κράτησης για κρατούμενους και το ίδρυμα μπορεί να παρέχει απλή θεραπεία και φιλοξενία και σε καμία περίπτωση φύλαξη.


Στο μεταξύ, μετά την απόδραση της Βίκυς Σταμάτη που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, οι αρχές του Δρομοκαϊτειου παίρνουν ειδικά μέτρα, φυσικά εκ των υστέρων…


Όπως έγινε γνωστό, πλέον η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου παίρνει άδεια ακόμη και για να κάνει μπάνιο στο δωμάτιό της! Και όταν αυτό συμβαίνει, μαζί της είναι και μία νοσηλεύτρια.


 


 


www.axortagos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X