Κομπόστα μήλο για τις υπογλυκαιμίες της νηστείας

<p><span style="text-decoration: underline;"><strong>Υλικά</strong></span></p>
<ul>
<li>4 μεγάλα και σφιχτά κόκκινα μήλα</li>
<li>50 γρ. ζάχαρη</li>
<li>2 ξυλάκια κανέλας</li>
</ul>
<p> </p>
<p><span style="text-decoration: underline;"><strong>ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ</strong></span></p>
<p><span style="text-decoration: underline;"><strong><br /></strong></span></p>
<p>Καθαρίζουμε τα μήλα και κόβουμε το κάθε ένα σε 8 κομμάτια. Τα τοποθετούμε σε μία κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη τις κανέλες και τα σκεπάζουμε με νερό (όχι πολύ). Τα βάζουμε να βράσουν έως ότου μαλακώσουν ελαφρώς τα μήλα (όχι τόσο που να διαλύονται – θέλουμε να «κρατάνε» στο δόντι). Αφήνουμε να κρυώσουν, τα μοιράζουμε σε μπολ, προσθέτοντας και το σιρόπι, και τα βάζουμε να δροσίσουν στο ψυγείο, πριν σερβίρουμε.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>http://www.steliosparliaros.gr/efkola/efkola-me-frouta/komposta-milo/</p>

Σχετικά άρθρα