Αρχική / Διατροφή / Συνταγές / Γλυκά / Κομπόστα μήλο για τις υπογλυκαιμίες της νηστείας
Κομπόστα μήλο για τις υπογλυκαιμίες της νηστείας thumbnail

Κομπόστα μήλο για τις υπογλυκαιμίες της νηστείας

Υλικά



  • 4 μεγάλα και σφιχτά κόκκινα μήλα

  • 50 γρ. ζάχαρη

  • 2 ξυλάκια κανέλας


 


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ




Καθαρίζουμε τα μήλα και κόβουμε το κάθε ένα σε 8 κομμάτια. Τα τοποθετούμε σε μία κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη τις κανέλες και τα σκεπάζουμε με νερό (όχι πολύ). Τα βάζουμε να βράσουν έως ότου μαλακώσουν ελαφρώς τα μήλα (όχι τόσο που να διαλύονται – θέλουμε να «κρατάνε» στο δόντι). Αφήνουμε να κρυώσουν, τα μοιράζουμε σε μπολ, προσθέτοντας και το σιρόπι, και τα βάζουμε να δροσίσουν στο ψυγείο, πριν σερβίρουμε.


 


 


http://www.steliosparliaros.gr/efkola/efkola-me-frouta/komposta-milo/

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X