Τάρτα full σοκολάτας νηστίσιμη!

<p><span style="text-decoration: underline;"><strong>ΥΛΙΚΑ</strong></span></p>
<ul>
<li class="subtitle">Για τη βάση της τάρτας</li>
<li>220 γρ. φουντούκια</li>
<li>50 γρ. φρυγανιά</li>
<li>100 γρ. μαργαρίνη</li>
<li>2 κ.σ. μέλι</li>
<li>4 κ.γ. κακάο</li>
<li class="subtitle">Για τη γέμιση της τάρτας</li>
<li>100 γρ. μαργαρίνη</li>
<li>100 γρ. γάλα καρύδας</li>
<li>150 γρ. μέλι</li>
<li>120 γρ. κακάο</li>
<li>1 κ.γ. υγρή βανίλια</li>
</ul>
<p> </p>
<p> </p>
<div class="time"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Εκτέλεση</strong></span></div>
<div id="fragment-1" class="news_body"><span>Ψήνουμε τα φουντούκια σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ºC για 10'.<br />Αφού κρυώσουν καλά τα αλέθουμε να γίνουν σκόνη. Λιώνουμε τη μαργαρίνη. Αφήνουμε να κρυώσει.<br />Βάζουμε τα αλεσμένα φουντούκια σε μπολ, πασπαλίζουμε με το κακάο, προσθέτουμε τη φρυγανιά, περιχύνουμε με το μέλι και τη λιωμένη κρύα μαργαρίνη. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί καλά να γίνουν πάστα.<br />Βάζουμε λαδόκολλα σε ταψάκι για τάρτα.<br />Στρώνουμε τη βάση με το μίγμα φροντίζοντας να δημιουργήσουμε πλαϊνά τοιχώματα. Παγώνουμε στην κατάψυξη για 10' ή στο ψυγείο να σφίξει.<br />Ετοιμάζουμε την νηστίσιμη κρέμα σοκολάτας.<br />Βάζουμε σε μικρή κατσαρόλα τη μαργαρίνη, το γάλα καρύδας και το μέλι. Σε χαμηλή φωτιά αφήνουμε να λιώσουν τα υλικά. Αποσύρουμε. Ρίχνουμε το κακάο και την υγρή βανίλια. Με σύρμα ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να γίνουν μια πυκνή γυαλιστερή παχιά κρέμα.<br />Ρίχνουμε την κρέμα στην παγωμένη βάση. Ισιώνουμε την επιφάνεια με την ανάποδη του κουταλιού.<br />Παγώνουμε την τάρτα να σφίξει ώστε να μπορούμε να κόψουμε κομμάτια.</span></div>
<div class="news_body"><span><br /></span></div>
<div class="news_body"><span><br /></span></div>
<div class="news_body"><span>http://www.argiro.gr/</span></div>

Σχετικά άρθρα