Μανιτάρια ψητά με λάδι και ρίγανη!

<p><span style="text-decoration: underline;"><strong>Υλικά:</strong></span><br /><br /></p>
<ul>
<li>1 πακέτο φρέσκα μανιτάρια εμπορίου</li>
<li>χυμό ενός λεμονιού</li>
<li>αλάτι-πιπέρι</li>
<li>ελαιόλαδο</li>
<li>λίγο σκόρδο σε σκόνη(προαιρετικά)</li>
</ul>
<div><span style="text-decoration: underline;"><strong>Εκτέλεση:</strong></span></div>
<div>
<ul>
<li>Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με ένα βρεγμένο πανί και τα τα κόβουμε σε πιο μικρά κομμάτια</li>
<li>Τα τοποθετούμε σε ένα πυρεξάκι,προσθέτουμε το χυμό λεμονιού,αλάτι-πιπέρι.ρίγανη,σκόρδο και λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20-30 λεπτά</li>
</ul>
<p> </p>
<p>http://olgascuisine.blogspot.gr/</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
</div>

Σχετικά άρθρα