Έβαλε την υπογραφή ο Αναστασίου

Το τυπικό σκέλος της ανανέωσης της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Αναστασίου ολοκληρώθηκε. Την Μεγάλη Τρίτη ο Έλληνας τεχνικός υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του με τους “Πράσινους” κι έτσι θα παραμείνει στο “τιμόνι” της ομάδας μέχρι το 2018. Η συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν αναμενόμενη καθώς η διάθεση και των δύο πλευρών ήταν να συνεχίσουν μαζί και τα επόμενα χρόνια. Μετά από την υπογραφή του νέου συμβολαίου του ο Αναστασίου δήλωσε χαρούμενος και τόνισε πως αυτό που προέχει είναι η δουλειά και όχι τα λόγια.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Αναστασίου για την διετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος θα παραμείνει πλέον στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018”.

«Είμαι χαρούμενος για τη συνέχεια της συνεργασίας μου με το Σύλλογο. Το σημαντικό είναι να συνεχιστεί η φιλοσοφία μας, αυτό που ξεκινήσαμε πριν από δυο χρόνια και ο στόχος πλέον είναι να ανέβουμε επίπεδο και να γίνουμε καλύτεροι! Όχι πολλά λόγια, μόνο δουλειά τώρα…», δήλωσε ο Αναστασίου μετά τις σημερινές υπογραφές, στα γραφεία της ΠΑΕ.

Σχετικά άρθρα