Πίστη σε Λάτσι ο Ολυμπιακός

Ο Βίτορ Περέιρα είχε πάρει στην αποστολή της επαγγελματικής ομάδας του Ολυμπιακού τον Γιάννη Λάτσι και στον επαναληπτικό με τον Τύρναβο, ενώ τον επέλεξε στη 18άδα για τον σημερινό πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα.
Ο 19χρονος Λάτσι παίζει στον Ολυμπιακό από τότε που άρχισε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο και πρόσφατα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.
Έχει χρησιμοποιηθεί στις μικρές ομάδες του Ολυμπιακού σχεδόν σε όλες τις θέσεις, ενώ φέτος έχει κάνει σπουδαία χρονιά με την Κ-20 σε θέση κεντρικού χαφ, με πιο επιθετικό ρόλο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Διακρίνεται για το πάθος και τη δύναμη στο παιχνίδι του, για το διαρκές τρέξιμο αλλά και για την τεχνική του. Στο Youth League στις αρχές της σεζόν πέτυχε 4 γκολ με την ομάδα Νέων, ενώ είναι ήδη διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Αλβανίας.
Για τον Λάτσι, την εξέλιξή του και την προοπτική της καριέρας του μιλούν με τα καλύτερα λόγια οι υπεύθυνοι των ερυθρόλευκων Ακαδημιών και δεν αποκλείεται εφόσον το σημερινό παιχνίδι εξελιχθεί ευνοϊκά για τον Ολυμπιακό και έχει εξασφαλιστεί η νίκη, να κάνει ο νεαρός μέσος την παρθενική εμφάνισή του με τη φανέλα της μεγάλης ομάδας του συλλόγου.

Σχετικά άρθρα