Δυάδα από Κολομβία

«Άπατοι «πήγαμε το βράδυ της Μ. Τρίτης, καθώς η Μοντερέι διασύρθηκε από την Πουέμπλα στον ημιτελικό του Κυπέλλου με 3-0 παρότι κατέβασε τους βασικούς της και η Ντεπορτίβο Κάλι έμεινε στο 1-1 με την Κορτουλουά. Στο δεύτερο ματς τουλάχιστον αποφύγαμε το 1,40 του «άσου» και πληρωθήκαμε σε δευτερεύον δελτίο το goal.

176 ΑΓΙΛΑΣ – ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ 2 (+1) (1,80) (Bet365)
Το +1 σημαίνει ότι πληρωνόμαστε σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της Τζαγκουάρες, παίρνουμε τα χρήματά μας πίσω εάν χάσει μέχρι ένα γκολ και οδηγούμαστε στον κουβά στο ενδεχόμενο της ήττας με δύο τέρματα και πάνω. Δεν συμφωνούμε με την απόδοση στον «άσο» (στο 1,55 κατά μέσο όρο), κοντράρουμε τη γηπεδούχο με κάλυψη επειδή θα λείψει ο 1ος σκόρερ της Τζαγκουάρες (8/7). Αυτό είναι το μόνο που μας προβληματίζει, καθώς κατά τα άλλα, δεν βρίσκουμε τόσο μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η γηπεδούχος έχει πρόβλημα στο γκολ κάτι παραπάνω από έναν μήνα (2 στα τελευταία 7 παιχνίδια της), ενώ δεν βρίσκεται και σε καλή κατάσταση (0-4-3 στα τελευταία 7 ματς). Η Τζαγκουάρες δεν έχασε στην έδρα της αντιπάλου της πέρυσι και πρόπερσι (0-0 και 1-1), ενώ έχει μόλις 2 ήττες στους τελευταίους 9 αγώνες της.

183 ΜΕΝΤΕΓΙΝ – ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ 1 1,55 (Bet365)
Η Μεντεγίν συγκαταλέγεται στα… θηρία της κατηγορίας, αυτή τη στιγμή βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Σάντα Φε έχοντας, όμως, ένα παιχνίδι λιγότερο. Απέναντι στη νυν αντίπαλό της μετράει 3 σερί νίκες, οι δύο εξ αυτών ήταν goal και over. Δεν μπλέκουμε με τα γκολ, επειδή η φιλοξενούμενη δύσκολα σκοράρει, αλλά και δύσκολα παραβιάζεται η εστία της. Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι της Μεντεγίν εντός έδρας έπειτα από 3 σερί εκτός (2-0-1 ο απολογισμός, η ήττα από τη Σάντα Φε), στο γήπεδό της προέρχεται από δύο σερί νίκες (Ουΐλα 2-0 και Κουρτουλουά 2-1). Εχει 4-1-0 στα τελευταία 5 ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας. Η Πατριότας από την άλλη, ακολουθεί αντίστροφη πορεία έχοντας 1 νίκη στα τελευταία 7 παιχνίδια της. Είναι, πάντως, σκληροτράχηλη ομάδα που δεν παραδίδει εύκολα τα… όπλα. Εξ ου και το 1,55 στον «άσο». Υπό άλλες συνθήκες ο «άσος» θα βρισκόταν στο 1,30 – 1,40. Η Πατριότας δεν έχει γκολ στα τελευταία 3 παιχνίδια της, ούτως ή άλλως είναι μία ομάδα η οποία δεν φημίζεται για την επιθετική της λειτουργία.

Σχετικά άρθρα