Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Σαν Φρανσίσκο: Γυμνοί οι υπάλληλοι στο γραφείο για αύξηση της δημιουργικότητας
Σαν Φρανσίσκο: Γυμνοί οι υπάλληλοι στο γραφείο για αύξηση της δημιουργικότητας thumbnail

Σαν Φρανσίσκο: Γυμνοί οι υπάλληλοι στο γραφείο για αύξηση της δημιουργικότητας

Οι υπάλληλοι που βγήκαν κυριολεκτικά από τα ρούχα τους εκτόξευσαν τις εργασιακές τους επιδόσεις δίνοντας καινούργια δυναμική στην εταιρεία


Σε ένα τολμηρό εγχείρημα προχώρησε η εταιρία «Bold Italic», η οποία αποτελεί έναν σύγχρονο οδηγό πόλης και εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο, καλώντας όλους τους εργαζόμενους να εργαστούν για ένα μήνα εντελώς γυμνοί με σκοπό να διαπιστωθεί αν αυτό θα γεννούσε πιο δημιουργικές ιδέες. 


Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη αφού οι περισσότεροι από τους εργαζόμενους αποδέχτηκαν με ευχαρίστηση την πρόσκληση των εργοδοτών ενώ κάποιοι ένιωσαν αμήχανα να πετάξουν τα ρούχα τους και να κυκλοφορούν εντελώς γυμνοί. Έπειτα από λίγες ημέρες, οι αναστολές τους εξαφανίστηκαν και δούλευαν όλοι όπως πριν με μεγάλη οικειότητα νιώθοντας πάνω από όλα άνεση με την εικόνα του σώματός τους. Τα αστεία φυσικά δεν έλειψαν ενώ προέκυψαν και κωδικοποιημένα μηνύματα όπως «οι σκληρές ρώγες» σημαίνουν «πρέπει να συγκεντρωθείς» και οι «χαλαρές ρώγες» ότι είναι ώρα για συζήτηση και διάλειμμα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι υπάλληλοι που βγήκαν κυριολεκτικά από τα ρούχα τους να εκτοξεύσουν τις εργασιακές τους επιδόσεις δίνοντας καινούργια δυναμική στην εταιρεία. Οι ίδιοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την αλλαγή της διάθεσής τους, τη βελτίωση της παραγωγικότητάς τους και τη δημιουργικότητά τους, αποτέλεσμα του νέου αυτού τρόπου εργασίας.


 

Δείτε φωτογραφίες…


protothema

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X