Ολυμπιακός με… συνοπτικές διαδικασίες

Εύκολα επιβλήθηκε ο Ολυμπιακός στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ της Α1 γυναικών. Οι ερυθρόλευκες επικράτησαν με 3-0 της «λαβωμένης» ΑΕΚ και έκαναν το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών. 
Παρά την απουσία της Κατσαντώνη και τα ατομικά προβλήματα των υπόλοιπων παικτριών η ΑΕΚ κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό και τον κοντράρισε στα ίσια μέχρι το 9-9.
Με όπλο το σέρβις και το δυνατό μπλοκ ο Ολυμμιακός με τη Νέσοβιτς ξέφυγε 16-10 και έδειξε ότι καθαρίζει το σετ. Η Ένωση αντέδρασε και με τις Γιακουμή και Αργυροπούλου μείωσε σε 21-18 ενώ με την Φάκη δημιούργησε άγχος στις «ερυθρόλευκες». Με αιχμή του δόρατος τη Βέσοβιτς ο Ολυμπιακός και στημένο μπλοκ πάνω στη Φάκη ξέφυγε με 24-21 και 25-21 με τη Νέσοβιτς έκανε το 1-0 στα σετ.
Σαρωτκός στο δεύτερο σετ ο Ολυμπιακός διέλυσε την ΑΕΚ. Οι παίκτριες του Νικολάκη έκαναν πάρτι με 16-3, 19-5, στο +15 (22-7) με την αναπληρωματική πασαδόρο Αρετή Τέζα. Η ΑΕΚ μείωσε σε 23-12 με την Αργυροπούλου αλλά με τη Νόσοβιτς ο Ολυμπιακός πήρε το σετ με 25-12 και έφτασε στην κατάκτηση του δεύτερου σετ. 
Η ‘Ενωση μετά από λάθη του Ολυμπιακού ξέφυγε με 4-7 στο τρίτο σετ δίνοντας την εντύπωση ότι μπορεί να το πάρει. Οι παίκτριες του Ολυμπιακού με τις Γιώτα, Μπαρμπόροβα, Κωνσταντινίδου και Νέσοβιτς έκαναν ένα εκπληκτικό σερί 17-3 και ξέφυγαν με 20-10 βάζοντας ουσιαστικά τέλος σε κάθε φιλοδοξία των «κιτρινόμαυρων» για ένα καλό αποτέλεσμα. Νέσοβιτς και Λαμπρούση απλά υπέγραψαν το 25-12 και το τελικό 3-0 ήταν γεγονός.

Σχετικά άρθρα