Πήγαν, είδαν, φεύγουν

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας παρακολούθησαν χτες βράδυ στη Λιουμπλιάνα τον αγώνα Ολίμπια – Μάριμπορ.

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα και η αλήθεια είναι πως οι δύο άντρες δεν… ξετρελάθηκαν με κάποιον από τους παίκτες που χρησιμοποίησαν οι δύο τεχνικοί.

Το χθεσινό scouting δε σημαίνει απαραιτήτως πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για κάποιον ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σ’ αυτές τις ομάδες. Περισσότερο διερευνητικό χαρακτήρα είχε η παρακολούθηση του συγκεκριμένου αγώνα.

Πάντως ατζέντης από το Βελιγράδι και άριστος γνώστης της αγοράς της Σλοβενίας, υπογράμμιζε χθες το βράδυ ότι “αν υπάρχει ένας παίκτης για τον οποίο θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να ενδιαφερθεί η ΑΕΚ αυτός είναι ο 20χρονος επιθετικός Λούκα Ζάχοβιτς, γιος του άλλοτε διεθνή Σλοβένου άσου”.

Σύμφωνα με το transfermarkt η αξία του Ζάχοβιτς που έχει άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο είναι στα 800 χιλιάρικα. Όμως ο εν λόγω παίκτης δεν αγωνίστηκε χθες…

Ούτως ή άλλως εξελίξεις στα μεταγραφικά θα δρομολογηθούν αμέσως μετά το Πάσχα και πιθανόν ο πρώτος που θα κλείσει (μετά τον Σιμόες) να είναι Ευρωπαίος τερματοφύλακας (από Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη).

Σε ό,τι αφορά το προπονητικό κέντρο προετοιμασίας το καλοκαίρι, περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να πάει η ΑΕΚ στην Αυστρία (Ζέεφελντ ή αλλού) με το αβαντάζ ότι εκεί θα δώσει πολύ δυνατά φιλικά. Προπονητικά κέντρα στην Αυστρία αναμένεται σήμερα να επισκεφτούν οι απεσταλμένοι της ΑΕΚ.

Σχετικά άρθρα