Κάτι τρέχει με τον… Giannis

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι των Μπακς με τους Καβαλιέρς. Όπως ήταν αναμενόμενο ο προπονητής των Μπακς, Τζέισον Κιντ ρωτήθηκε για αυτό το γεγονός και η απάντηση του γεννά πολλά ερωτήματα.
Ο Αντετοκούνμπο είναι γεγονός πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση κάτι που αποδεικνύει εδώ και καιρό στη φετινή σεζόν. Ωστόσο στο χθεσινό παιχνίδι δεν πάτησε στο παρκέ.
Ο Τζέισον Κιντ ρωτήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης και η απάντηση του ήταν αποστομωτική.
«Ήταν απόφαση δική μου. Το λέει και στη στατιστική». Όπως ήταν λογικό η απάντηση γέννησε ερωτηματικά και σε ερώτηση αν ο Αντετοκούνμπο είναι καλά στην υγεία του είπε αφοπλιστικά: «Αναπνέει»!
Για το θέμα ρωτήθηκε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος έδειξε ξαφνιασμένος από το γεγονός λέγοντας: «Δεν είχα ενημερωθεί πριν το παιχνίδι πως δε θα αγωνιστώ. Ήταν επιλογή του προπονητή και τη σέβομαι».
Ενημέρωση για το αν έχει συμβεί κάτι στις σχέσεις των δύο ανδρών δεν υπάρχει ενώ ο Αντετοκούνμπο δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα από όσο γίνεται γνωστό από την άλλη μεριά του Ατλαντικού. Μένει να αποδειχθεί αν πρόκειται για ένα κομμάτι της τακτικής ή της στρατηγικής του Κιντ ή αν συμβαίνει κάτι άλλο.
Για την ιστορία οι Καβαλιέρς επικράτησαν με 104-99 και κατέκτησαν και μαθηματικά τον τίτλο στην central.

Σχετικά άρθρα