«Να το χρησιμοποιήσουμε για την προετοιμασία στα πλέι οφ»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο (10/4, 18:00) στο ΣΕΦ την Νίζνι σε αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση για την τελευταία αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας και ο Δημήτρης Κατσίβελης επισήμανε: «Να χρησιμοποιήσουμε το παιχνίδι για την προετοιμασία μας για τα πλέι οφ».

«Ο αγώνας με αντίπαλο τη Νίζνι δεν έχει βαθμολογική σημασία, αλλά για εμάς δεν είναι αδιάφορος», υπογράμμισε ο 24χρόνος γκαρντ των «ερυθρολεύκων» και εξήγησε: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι του Tοπ-16 στην έδρα μας. Μετά ξεκινούν ίσως τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν στην Ευρώπη, οπότε πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτά το παιχνίδι για να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να είμαστε όσο περισσότερο έτοιμοι γίνεται, όταν αρχίσουν τα πλέι οφ».

Σχετικά με τις απουσίες των Ρότσεστι και Κίνσεϊ για την Κίζνι, ο Κατσίβελης παρατήρησε: «Η Νίζνι γενικότερα προέρχεται από μία καλή χρονιά. Στηρίζεται κυρίως στους δύο παίκτες που λείπουν, αλλά και οι υπόλοιποι είναι πολύ επικίνδυνοι. Ολα τα παιχνίδια για εμάς ξεκινούν από την άμυνα. Πρέπει να εξασφαλίσουμε τα ριμπάουντ που είχαμε πρόβλημα στο τελευταίο παιχνίδι και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό, όσο περισσότερο γίνεται».

«Δεν υπάρχει κάποια προτίμηση», απάντησε ο 24χρόνος γκαρντ του Ολυμπιακού σε ερώτηση εάν προτιμά για αντίπαλο την Ρεάλ ή την Μπαρτσελόνα. «Περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλό μας και πιστεύω πως όποια ομάδα κι αν είναι, εμείς έχουμε προετοιμαστεί καλά αυτόν τον καιρό. Θα έχουμε λίγες ημέρες ακόμα για να προετοιμαστούμε και να είμαστε όσο πιο έτοιμοι είναι εφικτό».

Σχετικά άρθρα