Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Φθηνότερο αέριο και 20.000 θέσεις εργασίας
Φθηνότερο αέριο και 20.000 θέσεις εργασίας thumbnail

Φθηνότερο αέριο και 20.000 θέσεις εργασίας

Πολλαπλώς ωφέλιμες για τη χώρα μας, πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά, αποδεικνύονται η επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα και οι συμμαχίες που συνήψε η κυβερνητική αντιπροσωπεία με τον πρόεδρο Πούτιν και τη ρωσική κυβέρνηση. Βαρύνουσα σημασία αποδίδεται στη συμφωνία για τη δημιουργία "ελληνικού αγωγού" μεταφοράς φυσικού αερίου στην κεντρική Ευρώπη, καθώς αυτή μπορεί να αποφέρει στην ελληνική πλευρά καθαρά κέρδη εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, να διαμορφώσει άμεσα ευνοϊκές συνθήκες μείωσης της τιμής προμήθειας φυσικού αερίου, να ενισχύσει τις ελληνικές επιχειρήσεις που θα εμπλακούν στην κατασκευή του έργου και να δημιουργήσει 20.000 νέες θέσεις εργασίας.


Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά την τιμή του φυσικού αερίου, υπολογίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι θα μειωθεί κατά 10%-15% άμεσα, μετά τις υπογραφές, οπότε θα μειωθεί αισθητά, πιθανότατα να μηδενιστεί, και η ρήτρα "take or pay", που επιβαρύνει εν τέλει το Ελληνικό Δημόσιο.


avgi.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X